ŞU PARFÜMLERİ Bİ TARTIŞALIM

Reaksiyon skoru
101
öncelikle dışarıda burnunuza nasıl kokular geldiğinizde hoşunuza gidiyor?
dönüpte vay anasını ne kokuymuş diyor musunuz?
karşınızda güzel kokan birisi olunca tutumunuz değişir mi?

Değişir,koku çok ağır değilse kokunun kalıcılığı dikkat çeker benim gözümde ağır kokular bayıyor çünkü.
Ve evet güzel bir kokunun yanından geçince vay anasını diyorum.

koku alamadığım için burun spreyi sağ olsun çok kullanmamak gerekti 80lik kolonya gibi bişeyse alırım kokuyu tabii şuana dek öyle bi koku denk gelmedi camideki dayilar hariç

10.sinifta ruyalarimda bile alabildigim sekerli kokan suan unuttugum onun kullandigi parfum…

10.sinifta ruyalarimda bile alabildigim sekerli kokan suan unuttugum onun kullandigi parfum…
bir gün daha güzel kokuya alışacaksındır...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

koku alamadığım için burun spreyi sağ olsun çok kullanmamak gerekti 80lik kolonya gibi bişeyse alırım kokuyu tabii şuana dek öyle bi koku denk gelmedi camideki dayilar hariç
güzel kokan kolonyalar vardı en son rebull ice çok seviyorum ofiste masamda hep

Yaşlı gibi esans kullanıyorum çevredekiler sevmiyor sizce çokmu garip?

Yaşlı gibi esans kullanıyorum çevredekiler sevmiyor sizce çokmu garip?
tarza göre değişir hocam deri ceket bot tarzı takılan kişi nasıl okyanus esintili parfüm kullansın ama neticesinde kişi nasıl mutluysa öyle iyi.
bir nebzede kokuya burun alışıyor kokmuyor bize ama yanımızdakiler kokuyu alıyor sadece onları da düşünmek lazım bir ara dene parfüm olayını tepkilere bak sadece seni mutlu eder belki

sauvage dior edp kesinlikle benim kokum şuan popüler oldu herkes kötülesede ben seviyorum

tarza göre değişir hocam deri ceket bot tarzı takılan kişi nasıl okyanus esintili parfüm kullansın ama neticesinde kişi nasıl mutluysa öyle iyi.
bir nebzede kokuya burun alışıyor kokmuyor bize ama yanımızdakiler kokuyu alıyor sadece onları da düşünmek lazım bir ara dene parfüm olayını tepkilere bak sadece seni mutlu eder belki
Hocam 1k yı geçmeyecek şekilde parfüm önerebilir misin
Bargello aldım geçen çok kalitesizdi kaldı dolapta

sauvage dior edp kesinlikle benim kokum şuan popüler oldu herkes kötülesede ben seviyorum
herkes kendine yakışanı ve sıkarken zevk aldığı parfümü kullanmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1k yı geçmeyecek şekilde parfüm önerebilir misin
Bargello aldım geçen çok kalitesizdi kaldı dolapta
hocam şuan butik parfümcüler var olabildiğince fiyata göre performanslı olan benim en beğendiğim mfy firmasıdır 300-375 tl bandında 55ml parfüm bence fazlasıyla hakediyor parasını.Biraz daha uygun dersen tutaste diye firma var oda 250 ve 350 tl olarak iki seri yapıyor tabii ki 350 olanı öneririm.
Öneri kısmına gelirsek çok türlü parfüm var insanın sevmesi gerekli giyim tarzı,yaş,bulunduğu ortamlar önemli sana tavsiyem şehrinde olan parfüm satış yerine gidip bir çok ürünü denemen ve sevdiğin 2-3 kokuyu belirlemen yazlık-kışlık-4 mevsim olarak.
şehrinde muscent varsa oraya git dene biraz devamında sephora-boyner gidip deneyebilirsin

Geri