Neler Yeni

Öneri Şu zaman içerisinde hangi sağlayıcı kullanılmalı?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Millenicom kullanıcısıyım ve artık fiyatlandırmaları çok fazla gelmeye başladı. Farklı bir sağlayıcı arıyoruz, hem uygun olacak hem de muhatap olabileceğimiz bir müşteri hizmetlerinin olmasını istiyoruz.
Öneriniz var mıdır?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
kesinlikle kablonet öneririm sebebi: ping sorunu olmuyor, müşteri hizmetleri anında ilgileniyor interneti kesilmiyor 6 sene kullandımtaşınmadan önce en fazla 3 kez kesilmiştir müşteri hizmetlerini arayıp bağlantı kurup hallediyorlardı. türkneti bildiğimiz gibi neti en çok kesilen firma ama fiyatlar ne durumda bilmiyorum.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle kablonet öneririm sebebi: ping sorunu olmuyor, müşteri hizmetleri anında ilgileniyor interneti kesilmiyor 6 sene kullandımtaşınmadan önce en fazla 3 kez kesilmiştir müşteri hizmetlerini arayıp bağlantı kurup hallediyorlardı. türkneti bildiğimiz gibi neti en çok kesilen firma ama fiyatlar ne durumda bilmiyorum.
Malatya'da yaşıyorum. Sizce kullanılır mı?
1669995875737.png

Şöyle bir şey buldum. Eğer fiyatlandırmaları bu şekildeyse gayet uygun geldi bana. Bu arada KabloNet e geçersem bende modem olduğu için modem kiralama ücretini ödetirler mi eğer almazsam?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir şey buldum. Eğer fiyatlandırmaları bu şekildeyse gayet uygun geldi bana. Bu arada KabloNet e geçersem bende modem olduğu için modem kiralama ücretini ödetirler mi eğer almazsam?
hocam öncelikle oturduğunuz yere bi sitelerden sorgulama yapınız belki türknettde 1000 mps hız alabilirsiniz yada kablonet en fazla 50mps vericek bi araştırın bakalım. araştırdıktan sonra gereken firmayı arayıp öğrenmen daha iyi olur.

oneekiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
fatih altay
Discord
fatihx37#5360
Alıntıyı görüntüle
kankam türknett 1000 mbps 140 tl veriyor ve şuana kadar hiç kesinti yaşamadım

RaMo55

80+
Dostum hangi firmanın fiber alt yapısı varsa onu kullan.
Yukarıdaki arkadaş kesinlikle kablonet demiş ama alt yapın var mı önemli olan bu.
Kablonettin pingi de iyi değil Turk Telekoma göre orası da ayrı bir konu :)
Türknet,Kablonet,Süperonline, Turk Telekom hangi firmanın fiberi varsa onu kullan ama TURK TELEKOMUN Fiberi varsa sözleşmesiz olan şu 4 tane firmaya bir bak.
COMNET,NETSPEED,GİBİRNET,TÜRKNET.
Türknet Hem kendi gigafiber alt yapısı var hem de Telekom üzerinden hizmet veriyor.

Alt yapın iyi olunca müşteri hizmetleriyle işin olmuyor kötü ise alt yapın firmada kullanıcıya kötü geliyor aslında bütün olay alt yapı iç tesisat ve modem.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam öncelikle oturduğunuz yere bi sitelerden sorgulama yapınız belki türknettde 1000 mps hız alabilirsiniz yada kablonet en fazla 50mps vericek bi araştırın bakalım. araştırdıktan sonra gereken firmayı arayıp öğrenmen daha iyi olur.
kankam türknett 1000 mbps 140 TL veriyor ve şuana kadar hiç kesinti yaşamadım
Türknet altyapım yok, Altyapım şuan da VDSL 63Mbps destekliyor. 35/6 180TL veriyorum. Başka bir yere geçmeye değer mi?
Dostum hangi firmanın fiber alt yapısı varsa onu kullan.
Yukarıdaki arkadaş kesinlikle kablonet demiş ama alt yapın var mı önemli olan bu.
Kablonettin pingi de iyi değil Turk Telekoma göre orası da ayrı bir konu :)
Türknet,Kablonet,Süperonline, Turk Telekom hangi firmanın fiberi varsa onu kullan ama TURK TELEKOMUN Fiberi varsa sözleşmesiz olan şu 4 tane firmaya bir bak.
COMNET,NETSPEED,GİBİRNET,TÜRKNET.
Türknet Hem kendi gigafiber alt yapısı var hem de Telekom üzerinden hizmet veriyor.

Alt yapın iyi olunca müşteri hizmetleriyle işin olmuyor kötü ise alt yapın firmada kullanıcıya kötü geliyor aslında bütün olay alt yapı iç tesisat ve modem.
Maalesef hiç birinde altyapım yok. Sadece TT VDSL 63Mbps var. Halihazırda Millenicom kullanmaktayım.
35/6'ya 180Tl veriyorum sizce değer mi başka bir sağlayıcıya geçmeye?
1670000838566.png

FEC ve CRC hataları da almaktayım.

Top Bottom