Şuan ki fena olmayan sigara?

Reaksiyon skoru
10
Arkadaslar iyi aksamlar 1 ay once mayıs ayı parliament içiyordum bu ay aldım haziran ayı parliamenti tadı degismis rezaletti.Sizin öneriniz ne olur sigara olarak? Birde bugun touch blue aldim oda idare ederdi.

Arkadaslar iyi aksamlar 1 ay once mayıs ayı parliament içiyordum bu ay aldım haziran ayı parliamenti tadı degismis rezaletti.Sizin öneriniz ne olur sigara olarak? Birde bugun touch blue aldim oda idare ederdi.
1753122356663.webp

Bulabilirsen şu çok iyi

içmemek :D. amacım toksiklik değil. hiç içmedim ama uzun süre ağır pasif içiciliğe maruz kaldım. sonra icen kim varsa uzaklaştım. hayatımda hiç içmedim ama sebepsiz alıp elimde 2 oynamak içmek istiyorum sebepsiz. ama kalp krizi geçirmekten ve kötü dış izlenimden iyidir..

15 yaşında sigarayamı başladın bro millete özenme bence erken ölürsün yazık olur
ilk önce 18 e girmeme 3 ay kaldı kardes 15 yasında degilim. İkincisi herkes ölecek zaten birgün (y)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 yaşında sigarayamı başladın bro millete özenme bence erken ölürsün yazık olur
ve adam sigara önerisi istiyor içeyim mi diye sormuyor

içme gözünün yağını seveyim bende sigara bağımlısıyım sigara beni öyle bir yoruyor ki yere yıkılasım geliyor

ilk önce 18 e girmeme 3 ay kaldı kardes 15 yasında degilim. İkincisi herkes ölecek zaten birgün (y)

ben seni 15 diye biliyordum biri daha vardı omu 15ti unuttum

ben seni 15 diye biliyordum biri daha vardı omu 15ti unuttum
yok kanki 15 değilim, bu arada sigaranın içilmesini bende doğru bulmuyorum adam zararlarını bilip öneri istediği için öneri yaptım.

içme gözünün yağını seveyim bende sigara bağımlısıyım sigara beni öyle bir yoruyor ki yere yıkılasım geliyor
Günde 2 dal tabiikide 2 daldan ne olur demiyorum bagimli degilim sadece

Var mı suan kaliteli yoksa hepsi bozdumu

Ya iç parlement midnihtblue geç yanlış yazdım bu arada😂

Geri