Neler Yeni

Şuanki piyasada 10k telefon önerisi

Coroglen1

80+
Beyler köşede bi 10k biriktirdim telefon için biraz geç birikti ama neyse bu fiyata en mantıklı seçeneği bekliyorum kamera çok önemli video özellikle.Biraz araştırdım iphone 8 plus yenilenmiş 8 bin şuan s20 fe 11 bin iphone x 10 bin civarı diyelim.11 için 2. el vs al diyen olmasın az buçuk bişey değil yani parayı verdikten bi kaç ay sonra bişey olursa danışacağım birileri olsun diyorum.Elimde redmi note 8 pro var onu satabilirsem 2 bine vs satarım.Önerilere açığım en azında üni bitene kadar (3 yıl) idare etsin teşekkürler şimdiden :)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,279
İsim
uwu
Beyler köşede bi 10k biriktirdim telefon için biraz geç birikti ama neyse bu fiyata en mantıklı seçeneği bekliyorum kamera çok önemli video özellikle.Biraz araştırdım iphone 8 plus yenilenmiş 8 bin şuan s20 fe 11 bin iphone x 10 bin civarı diyelim.11 için 2. el vs al diyen olmasın az buçuk bişey değil yani parayı verdikten bi kaç ay sonra bişey olursa danışacağım birileri olsun diyorum.Elimde redmi note 8 pro var onu satabilirsem 2 bine vs satarım.Önerilere açığım en azında üni bitene kadar (3 yıl) idare etsin teşekkürler şimdiden :)
not 8 pro kaç gb alabilirmde?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,490
İsim
Hakanbey

Bu ürünlerden istediğini alabilirsin.

Ben hep burdan telefon alırım hiç bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.

Coroglen1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu ürünlerden istediğini alabilirsin.

Ben hep burdan telefon alırım hiç bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.
hocam easycep çok güven vermedi bana ya teknosada iphone 8 plus 8k ya buldum yenilenmiş kafam ona daha yatkın gibi bıktım androidden hiç iphone kullanmadım biliyorum diyeceksiniz iphone 8 plus biraz eski bir cihaz da almışken bi deneyimlemek istiyorum almaya değer mi bunu

kaancang1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan Can Güner
Bende telefon bakıyorum redmi note 11 pro 8gb ve poco x4 pro 5g var aklımda. poco biraz daha pahalı ama işlemcisi ve grafik birimi daha iyi . ayrıca kamerasinda eis desteği var poco da .
ikisinin ortak ozellikleri 120hz amoled ekran ,8gb ram , 5000mah batarya , 67w hızlı şarj , 108mp arka kamera. 10k altina başka önereceğiniz telefon varsa bende öneri alırım

Top Bottom