Neler Yeni

S21fe vs iphone 11 hangisi iyi

şahin doğan

80+ Platinum
Bu fikir değil bende fanboy değilim hiçbir ürünü boş boş önermiyorum burda yaşanmışlık ve deneyimden bahsediyorum senin a5 sıkıntı çıkarmamış olabilir umarım asla çıkarmaz keyifle kullanırsın lakin bu s20 veya daha üst telefonun donmaz dmeesine gelmiyor forumda s22 ultra alın çok iyi dediler aldım 1 ay illallah ettim telefon Google da bile hayvan gibi isiniyordu rahatsız ediyordu Bluetooth aciyordum cayır cayır yanıyordu ben deneyimlemedigim telefon hakkında yorum asla yapmam zaten
Hocam S22 serisinin ısındığını ve bataryasının kötü olduğunu kimse sorarsan söyler. Kanıtlanmış bir durum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,270
İsim
Bilal Tepe
Hocam biraz da şans işi olduğunu düşünüyorum benim de sorun yaşadıklarım oldu ve baya sevilen cihazlarda.
Bende onu diyorum teknoloji işi şans işi biraz ama burda 2.el iPhone 12 alınabilir iken bu 2 cihaza yönelmem ben s21fe kamera olarak s21 den çok çok kısılmış bir telefon bence 8k desteği yok kameranın s21 5g de mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam S22 serisinin ısındığını ve bataryasının kötü olduğunu kimse sorarsan söyler. Kanıtlanmış bir durum.
Ben alırken forumda sende dahil çok önermiştin aldim ama pek memnun kalmadım sonra s21 aldım şuan kullanıyorum tek sorun pili hızlı biriyo biraz ama isinmiyo telefon en azindan

şahin doğan

80+ Platinum
Bende onu diyorum teknoloji işi şans işi biraz ama burda 2.el iPhone 12 alınabilir iken bu 2 cihaza yönelmem ben s21fe kamera olarak s21 den çok çok kısılmış bir telefon bence 8k desteği yok kameranın s21 5g de mevcut
S21 FE'de de 5G var. S21 ile S21 FE'nin kamera sensörleri aynı. sadece 8K yok.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,270
İsim
Bilal Tepe
S21 FE'de de 5G var. S21 ile S21 FE'nin kamera sensörleri aynı. sadece 8K yok.
2 telefonu yan yana koyup foto çektiğinde bariz farklar gördüm ben bundan dolayı s21 aldım ben bide tasarımsal olarak s21 daha şık bir telefon kamera tarafı metal vs

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Ben alırken forumda sende dahil çok önermiştin aldim ama pek memnun kalmadım sonra s21 aldım şuan kullanıyorum tek sorun pili hızlı biriyo biraz ama isinmiyo telefon en azindan
Hocam ben önermedim hiç karıştırdınız sanırım. S22 ile ilgili tek yorumum bu konuda oldu diye biliyorum çünkü kullandığım için yorum yaptım ben de s22de tek batarya sorunu yaşıyorum ama hızlı şarj olan powerbankle çözüyorum yetmezse

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam ben önermedim hiç karıştırdınız sanırım. S22 ile ilgili tek yorumum bu konuda oldu diye biliyorum çünkü kullandığım için yorum yaptım ben de s22de tek batarya sorunu yaşıyorum ama hızlı şarj olan powerbankle çözüyorum yetmezse
Bana dedi hocam. Önerme konusunu.

Hasan344

80+ Gold
s21FE

Reindi

80+ Silver
iphone her zaman iphoneundur değerini kaybetmez sen s21fe yi al 2 gün sonra 3-4k aşa bile satamazsın ama iphone u satarsın sıfır alacaksan iyide olsa kötüde olsa iphone al

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,270
İsim
Bilal Tepe
2.EL İPHONE 12 al bence bu kadar para verme bu telefonlara.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Arkadaşlar şuan elimde redmi note 8 pro var yeni telefon alacağım video çekimleri ile de ilgileniyorum.Şuan iphone 11 18 bin s21 fe 15 karşılaştırmalardan bişey anlamadım birbirine çok yakınlar ve hiç iphone telefonum olmadı herkes ios kullanmak çok iyi vs diyor.Ne yapmalıyım ha bu arada s20 fe de düşünebilirim bu kararsızlığımı ortadan kaldıracak birisi olursa sevinirim.
Sana şöyle diyebilirim. Ois u çok istiyorsan bilemem ama ikiside olur dersen net olarak s21fe diyebilirim.

Iphone 11 iyi bir telefon değil. Özellikle ekran bakımından çok kötü. 12 13 falan olabilir ama 11 kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kayra
Arkadaşlar tartışmayın şimdi
Hocam android max 2 yıl sonra sistem olarak çökmeye başlıyor hiç şaşmaz bu ama iphone yazılım tarafında yani kaç yıl önceki serileri bile halen akıcı çalışıyor benim elimdeki artık kafayı yiyor ve 3. yılına giriyor
ben hala s9 kullanıyorm batarya performansı dışında telefonun hız ve akıcılık konusunda beni üzmedi atmayın sizde
s veya note serisi dışında samsungun başka telefonlarına para verilmez

Top Bottom