Neler Yeni

S21fe vs iphone 11 hangisi iyi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yav hocam :D Ben insanlar neden kötü diyor onu merak ediyorum.
Ya telefon boyutundan dolayı berbat görünmüyor ama o fiyattaki cihazın o ekranda olmaması gerekiyor zannımca. 18k ya aldığım cihaz Note 9 ile aşağı yukarı aynı kalitede ekrana sahip olsa üzülürdüm

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İPhone 11de ips ve HD ekran var bir kere ondan kaybeder direkt ve 2019da çıkmış cihaz artık almak saçma. Net olarak s21 fe

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ios kullanmak çok iyi tamam hoş ama üst segment Android alınca pişman olmazsın. 11 yerine s22 aldım 2.kez düşünmedim bile iPhone almayı

Coroglen1

80+
Arkadaşlar tartışmayın şimdi
İPhone 11de ips ve HD ekran var bir kere ondan kaybeder direkt ve 2019da çıkmış cihaz artık almak saçma. Net olarak s21 fe
Hocam android max 2 yıl sonra sistem olarak çökmeye başlıyor hiç şaşmaz bu ama iphone yazılım tarafında yani kaç yıl önceki serileri bile halen akıcı çalışıyor benim elimdeki artık kafayı yiyor ve 3. yılına giriyor

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam android max 2 yıl sonra sistem olarak çökmeye başlıyor hiç şaşmaz bu ama iphone yazılım tarafında yani kaç yıl önceki serileri bile halen akıcı çalışıyor benim elimdeki artık kafayı yiyor ve 3. yılına giriyor
Elimde a5 2016 var eski telefon ve şu an görsen eski demezsin o kadar akıcı çalışıyor temiz kullanıma bağlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi telefonu kullanıyorsun?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,424
İsim
Bilal Tepe
Arkadaşlar şuan elimde redmi note 8 pro var yeni telefon alacağım video çekimleri ile de ilgileniyorum.Şuan iphone 11 18 bin s21 fe 15 karşılaştırmalardan bişey anlamadım birbirine çok yakınlar ve hiç iphone telefonum olmadı herkes ios kullanmak çok iyi vs diyor.Ne yapmalıyım ha bu arada s20 fe de düşünebilirim bu kararsızlığımı ortadan kaldıracak birisi olursa sevinirim.
Hiçbiri 2.el 12 al.keyfine bak s21fe bana kalırsa s21 den baya kötü s21 s22 kulandim şuan hala s21 e döndüm kullanıyorum bataryası tatmin etmiyor onu soyliyim ayrıca piyasası berbat 12 al bence 2.el

Coroglen1

80+
Elimde a5 2016 var eski telefon ve şu an görsen eski demezsin o kadar akıcı çalışıyor temiz kullanıma bağlı.

Temiz kullanım derken şuan tek çiziği tamiri vs yok hocam gayet de titiz kullanıyorum ama işte yazılım tarafında android artık kullanmak istemiyorum bi yandan da o kadar para veresim yok 11 e çok kararsız kaldım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,424
İsim
Bilal Tepe

Telefonu temiz kullanmakla hızlı çalışmasının alakası yok PC mi bu macun yenile kullan Max çerçevesine zarar verirsin o kadar hoş kirli kullanırsan donanımı mi bozuluyor telefonun

Malapuko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emre
eskiden olan şeyi hala konuşmak feci garip ya.amd cok ısınıyor almayın muhabbeti gibi buda.öyle bir olay yok artık adamlar kaç kere davalık oldu bu yüzden

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Temiz kullanım derken şuan tek çiziği tamiri vs yok hocam gayet de titiz kullanıyorum ama işte yazılım tarafında android artık kullanmak istemiyorum bi yandan da o kadar para veresim yok 11 e çok kararsız kaldım
Hocam temiz kullanım derken sadece fiziksel değil. Yüklediğin şeylere de dikkat edersen telefon uzun süre götürür verdiğim örnekteki telefon da orta segment bir android
Karar sana kalmış tabii ama yerinde olsam iphone 11 almazdım birkaç yıl sonra zaten güncelleme desteği kesilecek

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,424
İsim
Bilal Tepe
Telefonu temiz kullanmakla hızlı çalışmasının alakası yok PC mi bu macun yenile kullan Max çerçevesine zarar verirsin o kadar hoş kirli kullanırsan donanımı mi bozuluyor telefonun
Abimde s20 fe var 11 yerine aldı telefon ara ara tekliyo garip garip donuyo s20fe bide sorsan 1 kez bile düşmedi 1 yıl garantisi var daha 1 yılda bu cihaza ne oldu da böyle oldu 10 senedir android kullanıyorum abim de Apple kullandı hep Apple dan başka almam asla diyor ki hakli

Top Bottom