Neler Yeni

S21fe vs iphone 11 hangisi iyi

Malapuko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emre
İphone 11 ciddi anlamda asla iyi bir telefon değil.Telefonum bozulduğu için 2 aya yakın süre kullandım ama kamerası dışında hiçbir şeyi orta-üst segment androidlerle yarışamaz

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,424
İsim
Bilal Tepe
Hocam temiz kullanım derken sadece fiziksel değil. Yüklediğin şeylere de dikkat edersen telefon uzun süre götürür verdiğim örnekteki telefon da orta segment bir android
Karar sana kalmış tabii ama yerinde olsam iphone 11 almazdım birkaç yıl sonra zaten güncelleme desteği kesilecek
Telefon sıfırlarsin tertemiz olur dedigine bakarsak

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Telefon sıfırlarsin tertemiz olur dedigine bakarsak
Fan değilim adını kullanıp bu şekilde fan olman garibime gitti.
Verdiğim örneğe de inanmak istemezsin diye fotoğrafa da ekledim a5'i
Ben ne android ne iphone fanıyım dostum her ikisinin de iyi telefonları var

Coroglen1

80+
Stabil bir sistem de önemli bence ben telefon alacaksam beni yıllar boyunca takılmadan götürecek ıps ekran ya amoled olsun ekran bi yere kadar sizi tatmin eder bence takılan bi amoled almaktansa stabil bir ips daha makul geliyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,424
İsim
Bilal Tepe
Fan değilim adını kullanıp bu şekilde fan olman garibime gitti.
Verdiğim örneğe de inanmak istemezsin diye fotoğrafa da ekledim a5'i
Ben ne android ne iphone fanıyım dostum her ikisinin de iyi telefonları var
Dostum ben burda fanlik mi yapmışım gidip birdaha oku istersen adam akıllı ne demişim ona bak iPhone 11 mi onermisim asla önermem ekranı berbat telefon telefon foto atman neyi değiştiriyor ayrıca bende gelip sana 3310 fotosu atarım buraya atınca ne olcak ?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostum ben burda fanlik mi yapmışım gidip birdaha oku istersen adam akıllı ne demişim ona bak iPhone 11 mi onermisim asla önermem ekranı berbat telefon telefon foto atman neyi değiştiriyor ayrıca bende gelip sana 3310 fotosu atarım buraya atınca ne olcak ?
İnanmak istemezseniz diye attım.
Genel olarak fanlık hocam tüm androidler dediğiniz şekilde değil birçoğu öyle olduğu için hepsi öyle genelleniyor

Coroglen1

80+
Hocam tartışmayın lütfen burda fikir alışverişi olsun da ciddileşmeyin sadece bana akıl verin biraz tamam 😄

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,424
İsim
Bilal Tepe
İnanmak istemezseniz diye attım.
Genel olarak fanlık hocam tüm androidler dediğiniz şekilde değil birçoğu öyle olduğu için hepsi öyle genelleniyor
Beni forumda bilen bilir benim kullanmadığım android marka telefon kalmamıştır bu yazıyı da sana s21 5g den yazıyorum kaç aylık telefon bu deneyimleri de sana ben söylüyorum babamda poco X3 pro var ara ara donuyor abimde s20 fe var Google da veya oyunda bazen donuo oturup snaa yalan mı soylicem hayatımda 1 kez Apple kullandım oda 13 2 hafta kullandım onu da sence burda fanboyluk kim yapıyor düşün bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tartışmayın lütfen burda fikir alışverişi olsun da ciddileşmeyin sadece bana akıl verin biraz tamam 😄
2.el 12 al geç derim ben

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Beni forumda bilen bilir benim kullanmadığım android marka telefon kalmamıştır bu yazıyı da sana s21 5g den yazıyorum kaç aylık telefon bu deneyimleri de sana ben söylüyorum babamda poco X3 pro var ara ara donuyor abimde s20 fe var Google da veya oyunda bazen donuo oturup snaa yalan mı soylicem hayatımda 1 kez Apple kullandım oda 13 2 hafta kullandım onu da sence burda fanboyluk kim yapıyor düşün bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.el 12 al geç derim ben
Ben asla fanboy olmam. Sponsor mu sanki bana?
Saygı duyarım fikrinize

şahin doğan

80+ Platinum
İkisi arasından S21 FE ama ben 2. el iPhone 12 öneriyorum kesinlikle. 2 cihazdanda iyi.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,424
İsim
Bilal Tepe
Ben asla fanboy olmam. Sponsor mu sanki bana?
Saygı duyarım fikrinize
Bu fikir değil bende fanboy değilim hiçbir ürünü boş boş önermiyorum burda yaşanmışlık ve deneyimden bahsediyorum senin a5 sıkıntı çıkarmamış olabilir umarım asla çıkarmaz keyifle kullanırsın lakin bu s20 veya daha üst telefonun donmaz dmeesine gelmiyor forumda s22 ultra alın çok iyi dediler aldım 1 ay illallah ettim telefon Google da bile hayvan gibi isiniyordu rahatsız ediyordu Bluetooth aciyordum cayır cayır yanıyordu ben deneyimlemedigim telefon hakkında yorum asla yapmam zaten

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu fikir değil bende fanboy değilim hiçbir ürünü boş boş önermiyorum burda yaşanmışlık ve deneyimden bahsediyorum senin a5 sıkıntı çıkarmamış olabilir umarım asla çıkarmaz keyifle kullanırsın lakin bu s20 veya daha üst telefonun donmaz dmeesine gelmiyor forumda s22 ultra alın çok iyi dediler aldım 1 ay illallah ettim telefon Google da bile hayvan gibi isiniyordu rahatsız ediyordu Bluetooth aciyordum cayır cayır yanıyordu ben deneyimlemedigim telefon hakkında yorum asla yapmam zaten
Hocam biraz da şans işi olduğunu düşünüyorum benim de sorun yaşadıklarım oldu ve baya sevilen cihazlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,577
Üyeler
167,516
Son üye
erenunluu
Top Bottom