LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Hocam ben onu da kullandım ve o telefonum da hala çok akıcı bir şekilde çalışıyorRedmi note 8 pro
Hocam ben onu da kullandım ve o telefonum da hala çok akıcı bir şekilde çalışıyorRedmi note 8 pro
Telefon sıfırlarsin tertemiz olur dedigine bakarsakHocam temiz kullanım derken sadece fiziksel değil. Yüklediğin şeylere de dikkat edersen telefon uzun süre götürür verdiğim örnekteki telefon da orta segment bir android
Karar sana kalmış tabii ama yerinde olsam iphone 11 almazdım birkaç yıl sonra zaten güncelleme desteği kesilecek
Fan değilim adını kullanıp bu şekilde fan olman garibime gitti.Telefon sıfırlarsin tertemiz olur dedigine bakarsak
Dostum ben burda fanlik mi yapmışım gidip birdaha oku istersen adam akıllı ne demişim ona bak iPhone 11 mi onermisim asla önermem ekranı berbat telefon telefon foto atman neyi değiştiriyor ayrıca bende gelip sana 3310 fotosu atarım buraya atınca ne olcak ?Fan değilim adını kullanıp bu şekilde fan olman garibime gitti.
Verdiğim örneğe de inanmak istemezsin diye fotoğrafa da ekledim a5'i
Ben ne android ne iphone fanıyım dostum her ikisinin de iyi telefonları var
İnanmak istemezseniz diye attım.Dostum ben burda fanlik mi yapmışım gidip birdaha oku istersen adam akıllı ne demişim ona bak iPhone 11 mi onermisim asla önermem ekranı berbat telefon telefon foto atman neyi değiştiriyor ayrıca bende gelip sana 3310 fotosu atarım buraya atınca ne olcak ?
Hocam tartışmayın lütfen burda fikir alışverişi olsun da ciddileşmeyin sadece bana akıl verin biraz tamamDostum ben burda fanlik mi yapmışım gidip birdaha oku istersen adam akıllı ne demişim ona bak iPhone 11 mi onermisim asla önermem ekranı berbat telefon telefon foto atman neyi değiştiriyor ayrıca bende gelip sana 3310 fotosu atarım buraya atınca ne olcak ?
Beni forumda bilen bilir benim kullanmadığım android marka telefon kalmamıştır bu yazıyı da sana s21 5g den yazıyorum kaç aylık telefon bu deneyimleri de sana ben söylüyorum babamda poco X3 pro var ara ara donuyor abimde s20 fe var Google da veya oyunda bazen donuo oturup snaa yalan mı soylicem hayatımda 1 kez Apple kullandım oda 13 2 hafta kullandım onu da sence burda fanboyluk kim yapıyor düşün bakalımİnanmak istemezseniz diye attım.
Genel olarak fanlık hocam tüm androidler dediğiniz şekilde değil birçoğu öyle olduğu için hepsi öyle genelleniyor
2.el 12 al geç derim benHocam tartışmayın lütfen burda fikir alışverişi olsun da ciddileşmeyin sadece bana akıl verin biraz tamam![]()
Ben asla fanboy olmam. Sponsor mu sanki bana?Beni forumda bilen bilir benim kullanmadığım android marka telefon kalmamıştır bu yazıyı da sana s21 5g den yazıyorum kaç aylık telefon bu deneyimleri de sana ben söylüyorum babamda poco X3 pro var ara ara donuyor abimde s20 fe var Google da veya oyunda bazen donuo oturup snaa yalan mı soylicem hayatımda 1 kez Apple kullandım oda 13 2 hafta kullandım onu da sence burda fanboyluk kim yapıyor düşün bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.el 12 al geç derim ben
İkisi arasından S21 FE ama ben 2. el iPhone 12 öneriyorum kesinlikle. 2 cihazdanda iyi.Hocam tartışmayın lütfen burda fikir alışverişi olsun da ciddileşmeyin sadece bana akıl verin biraz tamam![]()
Bu fikir değil bende fanboy değilim hiçbir ürünü boş boş önermiyorum burda yaşanmışlık ve deneyimden bahsediyorum senin a5 sıkıntı çıkarmamış olabilir umarım asla çıkarmaz keyifle kullanırsın lakin bu s20 veya daha üst telefonun donmaz dmeesine gelmiyor forumda s22 ultra alın çok iyi dediler aldım 1 ay illallah ettim telefon Google da bile hayvan gibi isiniyordu rahatsız ediyordu Bluetooth aciyordum cayır cayır yanıyordu ben deneyimlemedigim telefon hakkında yorum asla yapmam zatenBen asla fanboy olmam. Sponsor mu sanki bana?
Saygı duyarım fikrinize
Hocam biraz da şans işi olduğunu düşünüyorum benim de sorun yaşadıklarım oldu ve baya sevilen cihazlarda.Bu fikir değil bende fanboy değilim hiçbir ürünü boş boş önermiyorum burda yaşanmışlık ve deneyimden bahsediyorum senin a5 sıkıntı çıkarmamış olabilir umarım asla çıkarmaz keyifle kullanırsın lakin bu s20 veya daha üst telefonun donmaz dmeesine gelmiyor forumda s22 ultra alın çok iyi dediler aldım 1 ay illallah ettim telefon Google da bile hayvan gibi isiniyordu rahatsız ediyordu Bluetooth aciyordum cayır cayır yanıyordu ben deneyimlemedigim telefon hakkında yorum asla yapmam zaten