Neler Yeni

S21fe vs iphone 11 hangisi iyi

Coroglen1

80+
ben hala s9 kullanıyorm batarya performansı dışında telefonun hız ve akıcılık konusunda beni üzmedi atmayın sizde
s veya note serisi dışında samsungun başka telefonlarına para verilmez
hocam hiç iphone sahibi olmadım yani bunu belirteyim ama ben bir süre içinde 3 android değiştirirken iphone sahibi olan çevrem aynı telefonla kalıyor. Sonuç olarak bir daha android almak istemiyorum ama 11 ine bile 18 bin vermek istemiyorum 2. el bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana şöyle diyebilirim. Ois u çok istiyorsan bilemem ama ikiside olur dersen net olarak s21fe diyebilirim.

Iphone 11 iyi bir telefon değil. Özellikle ekran bakımından çok kötü. 12 13 falan olabilir ama 11 kötü.
hocam bütçem kısıtlı ben de isterim 12 13 almayı yani şuan bile kenarda 10 binim var üzerine babam ekleyecek biraz

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
hocam hiç iphone sahibi olmadım yani bunu belirteyim ama ben bir süre içinde 3 android değiştirirken iphone sahibi olan çevrem aynı telefonla kalıyor. Sonuç olarak bir daha android almak istemiyorum ama 11 ine bile 18 bin vermek istemiyorum 2. el bakacağım

hocam bütçem kısıtlı ben de isterim 12 13 almayı yani şuan bile kenarda 10 binim var üzerine babam ekleyecek biraz
Bence ois diye ısrar etmiyorsun s21fe daha iyi. Uzun yıllar yazılık güncellemesi gelir. Teknik olarak da daha iyi. Özellikle istediğin bir şey var mı karsilastirayim?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Arkadaşlar şuan elimde redmi note 8 pro var yeni telefon alacağım video çekimleri ile de ilgileniyorum.Şuan iphone 11 18 bin s21 fe 15 karşılaştırmalardan bişey anlamadım birbirine çok yakınlar ve hiç iphone telefonum olmadı herkes ios kullanmak çok iyi vs diyor.Ne yapmalıyım ha bu arada s20 fe de düşünebilirim bu kararsızlığımı ortadan kaldıracak birisi olursa sevinirim.

Top Bottom