Sub pixel iade edilmeli mi?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
980
amazon üzerinden incehesap satıcılı olarak aldığım asus rog strix xg259qns model monitörümde 1 adet sub pixel çıktı. Sadece koyu mavi renkte küçücük siyah bir nokta var. Uzaktan ararken bile zor buluyorum yani. Beni hiç rahatsız etmiyor sadece koyu mavi renkte olduğu için. Sizce ne yapmalıyım kullanmaya devam edeyim mi? Rahatsız etmediği için iadeyle uğraşmak hiç istemiyorum açıkçası. 3 yıl garantisi var artma durumu olursa garantiye göndersem düzeltirler mi?

sub pixel artmıyo diye biliyorum bu site belki çözebilir

amazon üzerinden incehesap satıcılı olarak aldığım asus rog strix xg259qns model monitörümde 1 adet sub pixel çıktı. Sadece koyu mavi renkte küçücük siyah bir nokta var. Uzaktan ararken bile zor buluyorum yani. Beni hiç rahatsız etmiyor sadece koyu mavi renkte olduğu için. Sizce ne yapmalıyım kullanmaya devam edeyim mi? Rahatsız etmediği için iadeyle uğraşmak hiç istemiyorum açıkçası. 3 yıl garantisi var artma durumu olursa garantiye göndersem düzeltirler mi?
sorun etmıyorsa neden garantıye göndereceksın dostum kullan gıtsın..

sorun etmıyorsa neden garantıye göndereceksın dostum kullan gıtsın..
artmasından korkuyorum hocam yoksa gram umrumda değil. 4-5 saattir aralıksız valo oynuyorum aklımdan bile çıkmış:D foruma girince hatırladım. Eğer beyaz veya siyah gibi renklerde sub pixel olsa baya sıkıntı olurdu ama koyu mavi renkte olduğundan sorun olmuyor neyse kullanalım bir sıkıntı yaşarsak garantiye göndeririz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sub pixel artmıyo diye biliyorum bu site belki çözebilir
bu sıkışmış pixel için diye biliyorum bendeki sadece koyu mavide ölü piksel. düzelmez diye düşünüyorum ama evden çıkmadan önce 3-4 saatliğine bırakacağım belki düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,308
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri