xrayder555123
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
msü okuyup subay olmak istiyorum 18 yasına giricem subay olan abiler hayatları nasıl neler yasadıler mutlularmı dertlesmek gibide olabılır
Subay değilim ama benimde hedefim seninki ile aynı. Hayatlarını az çok biliyorum yakın akrabalarımın askeri personel olmasından dolayı. Sana biraz bilgi vermek gerekirse Türkiye'de yapılacak en zor mesleklerden biri zaten askerlik. Ama ne kadar zor olacağı senin elinde. Ne subayı olmayı düşünüyorsun? Hava mı Deniz mi yoksa Kara mı? Ayrıca bu mesleği yapmana engel olabilecek bir durumun var mı? Nelerin engel olduğundan haberdar mısın?msü okuyup subay olmak istiyorum 18 yasına giricem subay olan abiler hayatları nasıl neler yasadıler mutlularmı dertlesmek gibide olabılır
Kardeş benim de aynı da sırtımda bir iki ben ve leke var biraz bunlar sorun teşkil etmez değil mi? Yani çok değil ben de büyük değil bundan biraz korkuyorum.Subay değilim ama benimde hedefim seninki ile aynı. Hayatlarını az çok biliyorum yakın akrabalarımın askeri personel olmasından dolayı. Sana biraz bilgi vermek gerekirse Türkiye'de yapılacak en zor mesleklerden biri zaten askerlik. Ama ne kadar zor olacağı senin elinde. Ne subayı olmayı düşünüyorsun? Hava mı Deniz mi yoksa Kara mı? Ayrıca bu mesleği yapmana engel olabilecek bir durumun var mı? Nelerin engel olduğundan haberdar mısın?
Sırtındaki leke 5 metre uzaklıktan rahat görünmüyorsa sorun olmaz.Kardeş benim de aynı da sırtımda bir iki ben ve leke var biraz bunlar sorun teşkil etmez değil mi? Yani çok değil ben de büyük değil bundan biraz korkuyorum.
Bu arada forumdaki çoğu kişi senin yaşlarında yani kolay kolay o tecrübedeki kişiyi bulamazsın, ama senle aynı hayali kuran bizim gibi çok kişi var.
hoca genetik valla babamın da sırtı öyle yağlı ama çok yoğun değil boyunun altında biraz var malesef. Onun dışında duruş bozukluğum yok gibi fiziksel özelliklerim de falan sorun teşkil eden bir şey yok gibi görünüyor. Göz numaram 0.75 idi artmışsa çizdiririm umarım hepimiz sorun yaşamadan hayal ettiğimiz yere geliriz.Sırtındaki leke 5 metre uzaklıktan rahat görünmüyorsa sorun olmaz.
Hocam keşke dediğin gibi her iş fiziksel görünüşte bitse. Her şeye o kadar dikkatli bakıyorlar ki sağlık mülakatından elenmemek dünyanın en zor şeyi olabilir. Dediğiniz gibi hakımızda hayırlısı.hoca genetik valla babamın da sırtı öyle yağlı ama çok yoğun değil boyunun altında biraz var malesef. Onun dışında duruş bozukluğum yok gibi fiziksel özelliklerim de falan sorun teşkil eden bir şey yok gibi görünüyor. Göz numaram 0.75 idi artmışsa çizdiririm umarım hepimiz sorun yaşamadan hayal ettiğimiz yere geliriz.