Subliminale saran kardeşim

Hocam subliminal, sublimin(?) dediğiniz şey ne?
Sübliminal demek çeşitli görsellere gizli objeler ve mesajlar yerleştirerek izleyicinin fark edemeyeceği ama beynin algılayabileceği bilinç altına işlenecek mesajlar aktarmaktır. Yeşil gözlü olma sübliminali falan nedir anlamış değilim. Bir kere sübliminal öyle bir şey değil ki :D

Bu arada gerçekten üzüldüm umarım büyüdükçe iyileşir yoksa beyni çok büyük zarar alır.
Tamamdır üstte okudum.

ya bilmiyorum ki deftere bişeyler yazmış bişeyler izlemiş kafasına göre yt ye subliminal yaz dediğimi anlarsın mega paketleri var kafayı sıyırıcam ne yapmam lazım bırakması içni

Kızın eline telefon vermeyin.

Psikoloğa götürün hemen.

Bu subliminal işi bilinçaltına mesaj göndermek değil miydi :D?
Allah kurtarsın kardeş bu kız kafayı yemiş en iyisi teknolojiden uzak tutmak bende 13 yaşındaydım da böyle olduğumu hatırlamıyorum :D

Psikoloğa götür.

İnternette araştırarak bahsettiğin "Vampir Sübliminali" ve "Yeşil Göz Sübliminali" diye bir sürü video buldum. Bunlardan bazıları bunlar.

Videolardan hiç ama hiçbir şey anlamadım. Sadece yeşil göz, vampir veya hangi konu ile alakalıysa onun resimleri ve arka planda müzik ve değişik sesler.

Sübliminal kelimesinin direkt göze sokmayarak farkettirmeden bilinçaltına verilen şey olduğunu biliyorum ama bu videolarla bağdaştıramadım hiçbir şekilde.

Acaba alttan alttan vampir içgüdüsü falan mı veriyor bize? 🤔

Ya da bilinçaltını kandırıp kendimizi kendimizin yeşil gözlü olduğuna inandırmaya mı çalışıyor? 🤔

Kısacası çok saçma bir şey. Ayrıca defterine habire bir şeyler çiziyor demişsin. Ne tür şeyler?

İnternette araştırarak bahsettiğin "Vampir Sübliminali" ve "Yeşil Göz Sübliminali" diye bir sürü video buldum. Bunlardan bazıları bunlar.

Videolardan hiç ama hiçbir şey anlamadım. Sadece yeşil göz, vampir veya hangi konu ile alakalıysa onun resimleri ve arka planda müzik ve değişik sesler.

Sübliminal kelimesinin direkt göze sokmayarak farkettirmeden bilinçaltına verilen şey olduğunu biliyorum ama bu videolarla bağdaştıramadım hiçbir şekilde.

Acaba alttan alttan vampir içgüdüsü falan mı veriyor bize? 🤔

Ya da bilinçaltını kandırıp kendimizi kendimizin yeşil gözlü olduğuna inandırmaya mı çalışıyor? 🤔

Kısacası çok saçma bir şey. Ayrıca defterine habire bir şeyler çiziyor demişsin. Ne tür şeyler?
göz çizmiş para çizmiş birsürü kelime yazmış olumlama dedi bana birsürü şey yazmış sayfalarca resim çok az ama birsürü keelime var sayfalar boyunca

Bu neyse de önceki konu tasma frlan gerçekten vahim durum

Tehdit felan et hatta tehditini gerçekleştir elinden telefonu felan al çok değişik harbiden

Bunların gerçek olmadığını güzelce anlat anlamazsa psikoloğa götür veya döv (YTD)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,609
Üyeler
195,076
Son üye
zezek13
Geri