M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,191
nasıl boş vereyim hocam televizyondan birilerine ana baba küfür eden bir içişleri bakanımız varken?boşverr.
nasıl boş vereyim hocam televizyondan birilerine ana baba küfür eden bir içişleri bakanımız varken?boşverr.
ben düşüncelerimi tam anlamıyla ifade edemediğim için boşveriyorum zaten.nasıl boş vereyim hocam televizyondan birilerine ana baba küfür eden bir içişleri bakanımız varken?
bende edemiyorum ama forumda beni bulabileceklerini sanmamben düşüncelerimi tam anlamıyla ifade edemediğim için boşveriyorum zaten.
Aman ustam bu ülkede ifade özgürlüğü yokSüleyman Soylu kel kafasından yansıyan güneş ışınıyla Ümit Özdağ'ın gözlerini yok eder ve kazanır
Süleyman Soylu'ya dava açmış bakalım. Kim kazanacak?Aman ustam bu ülkede ifade özgürlüğü yok
Örnek insan olacaklar güya sesiz istila yavaş yavaş ileriliyorbende edemiyorum ama forumda beni bulabileceklerini sanmam
Kaybetti bileSüleyman Soylu'ya dava açmış bakalım. Kim kazanacak?![]()
Ümit abim öz abimÖrnek insan olacaklar güya sesiz istila yavaş yavaş ileriliyor
Kaybetti bile
Bir ülke düşünün ve hakaret eden kişi ülkenin önemli bir konumunda bakan.Örnek insan olacaklar güya sesiz istila yavaş yavaş ileriliyor
Kaybetti bile
Ümit abim öz abim
Halkın örnek alması gerektiği kişiye bak bizim başımız böyleyse biz nasil olcazbende edemiyorum ama forumda beni bulabileceklerini sanmam