Neler Yeni

SULTAN PAPAĞANINI BÜYÜK KAFESTEN KÜÇÜK KAFESE KOYARSAK NE OLUR

Mesay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Emirhan Soran
5 yaşında sultan papağanımız var, büyük kafes her yere sığmıyor ve temizlenmesi çok zor oluyor onun yerine komşudan küçük kafes aldık kuş sığıyor ama ne kanat çırpabiliyor ne kafes içinde oyun oynayabiliyor. Kafesi ekte fotoğrafını koydum. Psikolojik açısından ölüme kadar gider mi?

Ekler

• IMG-20230808-WA0004.jpg
    IMG-20230808-WA0004.jpg
    142.6 KB · Hit: 65

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
5 yaşında sultan papağanımız var, büyük kafes her yere sığmıyor ve temizlenmesi çok zor oluyor onun yerine komşudan küçük kafes aldık kuş sığıyor ama ne kanat çırpabiliyor ne kafes içinde oyun oynayabiliyor. Kafesi ekte fotoğrafını koydum. Psikolojik açısından ölüme kadar gider mi?
O ney hocam hapishane gibi kuşlar hakkında fazla bilgim yok ama buradan bile içim daraldı. Burada doğup büyüse neyse diyeceğim de büyük kafesten buraya koymak çok kötü olur bence.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Hayvancagiz strese girebilir hocam. Muhabbet kuşunu taşıma kafesine koymuştuk uçağa binecek diye. Onda bile strese girdi

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hareket bile edemez la bu kafeste. Bence kesinlikle büyük kafesi kullanın.

Bir de daha önce muhabbet kuşu bakmıştım bir süre, Sultan papağanları çok farklı mı? Almayı düşünüyorum.

Mert

80+ Silver
İlla ölmesi mi lazım? Bakamayacaksan sahiplendir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
5 yaşında sultan papağanımız var, büyük kafes her yere sığmıyor ve temizlenmesi çok zor oluyor onun yerine komşudan küçük kafes
Hayvan bakmak sorumluluk ister. Sevgi de önemlidir ama hayvanın ihtiyaçlarının da karşılanması gerekir. Sana önerim şu:
Kendini uzun bir süre tuvalet odaları gibi dar ve dört duvarlı bir odada düşün. Gün boyu oradasın. Sana 1 gün veriyorum. Çıldırırsın.

LinZell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Eker
Hocam öncelikle kuşu hep salıyorsanız ve kafesi sadece uyuma yeme içme gibi ihtiyaçlar için kullanıyorsa yeter, fakat kuşu kafeste tutup çok nadir salıyorsanız bu alan yetmez. Ayrıca konuyla bağımsız olarak kafesin içine bir dal yerleştirirseniz hayvan için güzel olur kendini rahat hisseder ve gagasını sürtmesi için olanak tanır.

Top Bottom