Neler Yeni

Sunrise 4070 sistem nasıldır?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Ekran kartı gayet iyi bir ekran kartı türkiyede çok bilinmiyor diye kötü olduğu anlamına gelmez. Psu çoğu gaminggenden alan kişilerin aldığı psu hiç bir sorununu duymadım gayet kaliteli ve kullanışlı. Kasa da aynı şekilde ana kart kısmına katılıyorum ama diğer dedikleriniz saçma kusura bakmayın
Kardeş katılmayabilirsin, ekran kartı kotu diye bir cumle yazmadım ben ayrıca, dusundurdu yazmışım. Tam fikir belirtmedim. 🙂 Genel olarak da kalitesi ortalama kalite parçalar. İyi dersen piyasadaki nice kasa ve psulara hakaret etmiş oluruz

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Kardeş katılmayabilirsin, ekran kartı kotu diye bir cumle yazmadım ben ayrıca, dusundurdu yazmışım. Tam fikir belirtmedim. 🙂 Genel olarak da kalitesi ortalama kalite parçalar. İyi dersen piyasadaki nice kasa ve psulara hakaret etmiş oluruz
Piyasaya bakalım da eldeki bütçe belli yoksa ben de biliyorum çok daha iyi kasa ve psuları fakat konu belli bütçe belli 3 kuruşa 5 köfte olmuyor işte 3 kuruşa 3 kuruşluk köfte alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet yanlış görmüşüm yani dediğim gibi o bütçeye belki toplama işinden anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur ama attığın sistemde kötü değil zaten çok satılan bir sistemdi bende almayı düşündüm fakat monitör 2k alamadığım için vazgeçtim

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Galax kötü bir marka değil. Kasa ve PSU da öyle. Bir şeylere sallamadan önce araştırın, öyle yorum yapın.
Aynen kardeş yazımda ekran karti kotu yaziyor zaten. Kasa bence kotu. Psu da sertifika bile yok gelmiş burada savunuyonuz. Ortalam kasa işte oardeşim kimse iyi diyemez buna. İdare eder.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Aynen kardeş yazımda ekran karti kotu yaziyor zaten. Kasa bence kotu. Psu da sertifika bile yok gelmiş burada savunuyonuz. Ortalam kasa işte oardeşim kimse iyi diyemez buna. İdare eder.
Nasıl yok ya :D sertifika şaka mısın haha girip baksana internete gözünün önünde olana göre yorum yapıyorsun xpg'nin psuları sertifakalıdır

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Nasıl yok ya :D sertifika şaka mısın haha girip baksana internete gözünün önünde olana göre yorum yapıyorsun xpg'nin psuları sertifakalıdır
Aynen kardeşim XPG nin piyasadaki butun psulari sertikali. Kasadaki PSU Xpg GP650 modeli. Gir bak sertifika var mı bronz gold vs yok. Sadece 80+ düz bir psu.😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra

Ekler

• Screenshot_20231111-152653.png
    Screenshot_20231111-152653.png
    183.4 KB · Hit: 34

Minc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mücahit Özderya
Keşke 2 k alsaydın
Kankam ben eski pcyi yeniledim bunu alarak artı monitöre para yoktu elimdekini kullanıyom, işlemciyi 7600 powerı 750 gold anakartı b650 prime yapatak aldım, 1080p de akıyo ilerde 2k alıcam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra
Kankam ben eski pcyi yeniledim bunu alarak artı monitöre para yoktu elimdekini kullanıyom, işlemciyi 7600 powerı 750 gold anakartı b650 prime yapatak aldım, 1080p de akıyo ilerde 2k alıcam.
Bende böyle alıcam fakat b650 nin normal hali bittiği için wifi var oda 2 kat pahalı

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Keşke 2 k alsaydın
Güzel Kardeşim benim adamın attığı sistemdeki psu 650w GP650 modeli, sen bana gidip başka sistemdeki xpg 750w Kyber modelini atmışsın.
IMG_20231111_161123.jpg

Senin attığın psu ile bu adamin attigi aynı mı bi bak önce.
Bu kasadaki psu da Sertifika yok kardeşim iddialaşıp durmayın. Biri gelir. Xpgnin psularının hepsi sertifikalı der. Diğeri gelir başka psu ile karsilastirir. Bilginiz yoksa boş yorum yapmayın. Xpg 650w 80+ modelinde Gaminggentr bile sertifika yazmamış satışına. Olsaydı senin attigin modeldeki gibi yazardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Halil Ahmet Karaoğlu
Aynen kardeşim XPG nin piyasadaki butun psulari sertikali. Kasadaki PSU Xpg GP650 modeli. Gir bak sertifika var mı bronz gold vs yok. Sadece 80+ düz bir psu.😀
kardeş 80+ seritfikalı demek zaten sadece üste gittikçe kalitesi artar burda adamlar ucuza ddr5 sistem toplamaya çalışıyor sen boş boş konuşuyorsun

Top Bottom