Süper RX6800 SİSTEM !!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
tabi kanka sonra ekran kartı yansın birde KASA MODELLERİ ÇÖPPPPPPP BİLADER NEYİ ANLAMADIN
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne alaka para ağaçta yetişmiyor kanka ?
Kanka derken? aramızda o samimiyet yok yerini bil. sistemini almaya değmez o fiyat farkına.

Öncelikle bana göre gençerdeki daha iyi,msı sistemdeki ssd kötü gençerin de kötü performans olarak söylüyorum gençerdeki hava akışı iyi bulmuyorsanız 500tl ekstra vererek değiştirebilir siniz kasayı aradaki 2k farka sırf msı fantaziniz var verin yoksa değmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca gençerde b550 anakart var yani güzel bir ssd takabilirsiniz sonradan lakin gaming sisteminde msı ın en düşük b450 anakartını kullanmışlar dediğim gibi msı fantaziniz yoksa gençerdekini alın varsa da gençerdekini alın daha mantıklı çünkü

Öncelikle bana göre gençerdeki daha iyi,msı sistemdeki ssd kötü gençerin de kötü performans olarak söylüyorum gençerdeki hava akışı iyi bulmuyorsanız 500tl ekstra vererek değiştirebilir siniz kasayı aradaki 2k farka sırf msı fantaziniz var verin yoksa değmez
ssd gençerin değiştirmek için 1500tl vermen gerek kendin alıcan yani
378tl farkla adata legend 1tb alırsın

Burda bide insanlara araştır gel diyorsun senin attığın sistemin tek iyi yanı msı ekran kartı olması onun dışında gençerdeki sistem bileşen olarak daha kaliteli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,540
Üyeler
203,507
Son üye
yusufcan997
Geri