Süper RX6800 SİSTEM !!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
teamforce /xpg geçemez
ana kart değiştirsen bile kullanırsın
ssd yi 970 evo plus alsan dışarıdan 26.500 tl ye geliyor ve benim attığımda b550 ds3h var daha mantıklı yani kasa hava soğutmasının kötü olması birşeyi değiştirmez edeceği çok bir etki yok

Hocam bence bir tık ön yargılısınız ben gençerden aldım yaklaşık 2hafta içinde elimdeydi
Ben itopyadan aldığım sistem 3 günde , gaminggen den aldığım sistem 4 günde, gamegarajdan aldığım 3 günde elimde olmuşlardı. Gençergamingin her forumda dediğiniz gibi 2 hafta süren teslim süresini beklemek mantık işi değil.

sırf soğutma için 2k daha vermek istersen sen bilirsin.
Kanka kasa modeli kötü hepsi lion yani kötü kaslar
ekran kartı soğutması msı dan iyi değil
team force xpg ramleri geçemez
ssd kötü 2bin tl fark ile samsung alman lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence de bu varken gerek yok.
kkanka delirtmeyin adamı technopath araştır knk o kasa modeli nasıl diye sonra gel konuş lion kasa modelleri çöpp

Bence de bu varken gerek yok.
bu varken seninki çok çöp

Kanka kasa modeli kötü hepsi lion yani kötü kaslar
ekran kartı soğutması msı dan iyi değil
team force xpg ramleri geçemez
ssd kötü 2bin TL fark ile samsung alman lazım
2 bin tl farka gerek yok dışarıdan 970 evo plus 1tb alsan yeter 1500 tl ye
ram sıkıntı olmaz
ekran kartı soğutması için daha fazla vermek istersen sen bilirsin.

R5 5600 ve rx 6800 1080p unutun. İşlemci çok tüketen, Battlefield, cod gibi oyunlarda büyük sıkıntı yapar.

Ben itopyadan aldığım sistem 3 günde , gaminggen den aldığım sistem 4 günde, gamegarajdan aldığım 3 günde elimde olmuşlardı. Gençergamingin her forumda dediğiniz gibi 2 hafta süren teslim süresini beklemek mantık işi değil.
Çok geç gönderiyorlar katılıyorum ama para ağaçta yetişmiyor.

2 bin TL farka gerek yok dışarıdan 970 evo plus 1tb alsan yeter 1500 TL ye
ram sıkıntı olmaz
ekran kartı soğutması için daha fazla vermek istersen sen bilirsin.
tabi kanka sonra ekran kartı yansın birde KASA MODELLERİ ÇÖPPPPPPP BİLADER NEYİ ANLAMADIN

Çok geç gönderiyorlar katılıyorum ama para ağaçta yetişmiyor.
Ne alaka para ağaçta yetişmiyor kanka ?

tabi kanka sonra ekran kartı yansın birde KASA MODELLERİ ÇÖPPPPPPP BİLADER NEYİ ANLAMADIN
Aynen Kanzi Ekran kartı yanacak bi tık ısınıyor sadece kullanan tanıdıklarım var kasanın soğutmasının edeceği max etki 5 derece falan kasa nın soğutmasının kötü olduğunu bende biliyorum merak etme :)

Aynen Kanzi Ekran kartı yanacak bi tık ısınıyor sadece kullanan tanıdıklarım var kasanın soğutmasının edeceği max etki 5 derece falan kasa nın soğutmasınınn kötü olduğunu bende biliyorum merak etme :)
tamam yanmasının sebebi zaten kasa modeli onun için çöp kanka lion markalar çöp

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,339
Üyeler
203,397
Son üye
resad505