Mehmetcan_kok_3449
80+ Bronze
- Bütçe
- 1000
hafta sonları kafa dağıt
Son düzenleme:
kullanmayı biliyorum daha önceden kullandım hocamHocam daha önceden tecrübeniz var mı motorda
R6 candır.merhabalar hafta sonları kafa dağıtmak için cross motosiklet almayı düşünüyorum normal zamanlarda ise istanbul'un trafiğinden kurtulmak amacıyla super sport motosiklet almayı düşüünüyorum toplam bütçe 1M TL en az 2015 model tavsiyesi olanları bekliyorum linkli veya linksiz atabilirsiniz.
cross motosikleti için yamaha yz250 baktım baya güzeldi
normal kullanmak için de yamaha R6 ya baktım sesi vs olsun baya iyiydi
biliyorum hocam A ehliyetini alacağım zatenHocam a2 ehliyetle r6 vs süremezsiniz zaten 500 cc ye kadar kapsıyor a2
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağolun öneri için500cc altında ise ninja 400 veya rc 390 önerebilirim
aynen hocam peki var mı başka tavsiyeR6 candır.
A ehliyet alacaksanız ozaman r6 candır tabiikidebiliyorum hocam A ehliyetini alacağım zaten
sağolun öneri için
aynen hocam peki var mı başka tavsiye
V4 olabilir s1000rr olabilir monster olabilirmerhabalar hafta sonları kafa dağıtmak için cross motosiklet almayı düşünüyorum normal zamanlarda ise istanbul'un trafiğinden kurtulmak amacıyla super sport motosiklet almayı düşüünüyorum toplam bütçe 1M TL en az 2015 model tavsiyesi olanları bekliyorum linkli veya linksiz atabilirsiniz.
cross motosikleti için yamaha yz250 baktım baya güzeldi
normal kullanmak için de yamaha R6 ya baktım sesi vs olsun baya iyiydi
Yok knk oran orantı ya baktığında araba kazaları daha fazla düzgün süren kişi motorla kaza yapmaz yok tek teker yapcam vutututu yapcam diyosan zaten geçmiş olsun1 milyon bütçeye katilini arıyor arkadaş.. Dikkat et dostum Allah kaza bela vermesin.
Büyükşehir'de ''düzgün süren kişi'' çıkıyor bir yerden sonra çünkü arabayı sürenlerin çoğu *****. Saysam aklım karışır o kadar çok sürerken denk geliyorum ki minibüsü ayrı taksisi ayrı. Ben arabada bile deli oluyorum, motorcuları hiç önemsemiyorlar.V4 olabilir s1000rr olabilir monster olabilir
Yok knk oran orantı ya baktığında araba kazaları daha fazla düzgün süren kişi motorla kaza yapmaz yok tek teker yapcam vutututu yapcam diyosan zaten geçmiş olsun
adam 1m e motor alyo garajı vardır heralde be kral aslmagş1m e motor alırsan kapalı garajın olması lazım ek olarak büyük şehirlere o kadar bütçeli bir motor ile üzülebilirsin