Neler Yeni

Süperbox kullanan var mı?

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
biz gezen bir aileyiz aklımızda süperbox almak var ama şüphelerim var süperbox kullananlar yaşadıklarını anlatabilir mi?
bide en az hangi paket alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz Çelik
biz gezen bir aileyiz aklımızda süperbox almak var ama şüphelerim var süperbox kullananlar yaşadıklarını anlatabilir mi?
Almanı önermiyorum, bir kaç günlüğüne kullanıp iptal ettirmiştik.
Eğer iyi çeken bir noktada yaşamıyorsan alacağıb download ve uploadlar epey düşük olacaktır. (Ben 5 download 0.7 upload almıştım.) İyi çeken bir yerde yaşadığın düşünülürse de muhtemelen çok pingin olacaktır.
Ayrıca duyumlarıma göre superbox öyle vadedilen gibi her yerde kullanılan bir cihaz değilmiş, kutunun yeri fazla değiştiğinde problemler yaşanabiliyormuş, bir kaç videoda gördüğümü hatırlıyorum.

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Yeni eve taşındığımızda alt yapı yoktu ve onu almak zorunda kaldık

Eksileri
- Taahhüt var (en az 2 yıl)
- çok pahalı
-Kotalı
-Paket loss çok fazla ve sınırlı sayıda cihaz kullanabiliyor
- Sinyal-Gücü çok az

Artıları
+ Taşınabilir ve her yerde çalışabilir (elektrik olan)

Ben kullandım pişman oldum ...

DOWNLOAD : 3 UPLOAD : 1 almıştım ve gecikme 70 bu kablolu tek cihaz bağlandığımda olandı canlı derslere falan giremiyordum 300GB kota saniyesinde bitiyordu kotalının fiyatı 130 civarlarında 100gb kota ama kotasızın fiyatları çok pahalı

zınkmı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
İbrahim Aydın
Yani benim paketim 10 mbps lik yaklaşık 10 dowloand 5 uploud alıyorum ama oyun larda bi tık pingin fazla oluyor çünkü kendi telefonunun internetini açarmış gibi düşün onun dışında sorun olmuyor birtek epicde internetin hepsini kullanmadığı için gta5i 1 günde indirdim :D

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,338
İsim
Bilal Tepe
ben gödrüğüm yorumlardan bahsedicem çoğu kişiye ettiği vaadi karşılıyamamış şans işi gibi herhalde bazıları çok iyi bazıları kötü performans alıyor diye görüyorum yorumlarda
bu videonun yorumlarına bakabilirsin.
bu videonunda keza aynı şekilde.
Bulunduğun yere gore veriyor diye biliyorum

Top Bottom