Süperbox kullanan var mı?

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,385
biz gezen bir aileyiz aklımızda süperbox almak var ama şüphelerim var süperbox kullananlar yaşadıklarını anlatabilir mi?
bide en az hangi paket alınır?

biz gezen bir aileyiz aklımızda süperbox almak var ama şüphelerim var süperbox kullananlar yaşadıklarını anlatabilir mi?
inetrnet harcamanıza bağlı biz evde 5 kişiyiz sınırsız aldık. çok fazla paket kaybı oluyo ama

ben gödrüğüm yorumlardan bahsedicem çoğu kişiye ettiği vaadi karşılıyamamış şans işi gibi herhalde bazıları çok iyi bazıları kötü performans alıyor diye görüyorum yorumlarda
bu videonun yorumlarına bakabilirsin.
bu videonunda keza aynı şekilde.

attığım görseldeki yorumuda alttaki linkteki videonun altından buldum

Ekler

• BB42BA55-C7FE-4AB8-B4EC-3816B47B47C9.jpeg
    BB42BA55-C7FE-4AB8-B4EC-3816B47B47C9.jpeg
    162.9 KB · Hit: 42
Gerek internet yavaşlığı, gerek müşteri hizmetlerinin çok çok çok kötü olması, gerek parasının fazla olması alınmaz hale getiriyor. Çıkmadan önce 500 TL kitlediler bi de. Rezil bir firma bence.

dediğim gibi zaten sadece kötü yorum var demedim ama iyi çıkanda var kötü çıkanda var o parayı şans işi bir modeme şahsen ben vermezdim
doğru diyorsun fiyatlar da baya yüksek

kardeşim biz en alt paketini kullanıyorduk odamdan internet çekmiyordu hep kesiliyordu modemi açıp kapatmam lazımdı oyun zaten oynanmıyor. aynı anda video izlemek zulum. oluyordu tavsiye etmem

Geri