Neler Yeni

Superonline Bağlatılır mı ?

Emre_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Bağdatlı
Yazlık bölgeye internet bağlatmayı düşünüyorum. Şu anda aklımda superonline var. Kullanan arkadaşların deneyimleri neler ya da başka bi sağlayıcı önerir misiniz ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yazlık bölgeye internet bağlatmayı düşünüyorum. Şu anda aklımda superonline var. Kullanan arkadaşların deneyimleri neler ya da başka bi sağlayıcı önerir misiniz ?
Kendi fiberleri varsa kesinlikle SOL kullan ama yoksa o firmaya bulaşma derim.

Atyxah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Kendi fiberleri varsa kesinlikle SOL kullan ama yoksa o firmaya bulaşma derim.
ben kullanıyorum memnunum valorant 6-7 ping fortnite 20-30 ping warzone 40 ping minecraft hypixel 30 ping

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
O biraz da bulunduğun bölgeye ve altyapıya bağlı. Benim Ping değerlerim çok daha fazla bundan (Superonline FTTH altyapı). Konu sahibinde “aynı Pingi alırım” algısı oluşmasın diye belirtmek istedim.
evet onu eklemeyi unuttum bu arada yaşadığım yer istanbul bahçeşehir yaşadığım yerde fiber altyapı yok

Emre_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Bağdatlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Superonline'ı aradım olduğum bölgede fiber olduğunu ve 24mbps yalın internet verebileceklerini söylediler. 2-3 yere daha bakıcam. Superonline bağlatıcam büyük ihtimal ama.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Superonline'ı aradım olduğum bölgede fiber olduğunu ve 24mbps yalın internet verebileceklerini söylediler. 2-3 yere daha bakıcam. Superonline bağlatıcam büyük ihtimal ama.
Fiber için 24 mbps internet çok az değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Her konuda yazdım ama Fiberse bağla. Değilse 12 kez düşün. (bak 11 değil 12kez)
bir de eğer ki az kalacağın ve tek başına kalacağın bir yerse internete pek gerek yok gibi telefonun varsa tarifesini arttır bence.
ama tercih senin.

Dippy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yaman YILMAZ
Destek ekibi 2 haftada gelmese önerirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arifhan Karakoyunlu
Bizde superonline var ilk başta bağlattığımızda sıkıntı yoktu fakat 4-5 ay sonra elektrik gidip geldiğinde internet gidip duruyordu. Ayın 14'ünde tekrar oldu ama bu sefer çözülmedi ve ayın 14'ünden beri evde internet yok eğer alt yapı varsa bence türknet bağlat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,396
Üyeler
168,622
Son üye
coupe82
Top Bottom