Kendi fiberleri varsa kesinlikle SOL kullan ama yoksa o firmaya bulaşma derim.Yazlık bölgeye internet bağlatmayı düşünüyorum. Şu anda aklımda superonline var. Kullanan arkadaşların deneyimleri neler ya da başka bi sağlayıcı önerir misiniz ?
SOL nedir acaba?Kendi fiberleri varsa kesinlikle SOL kullan ama yoksa o firmaya bulaşma derim.
Superonline kısaltması.SOL nedir acaba?
Kendi fiberleri varsa kesinlikle SOL kullan ama yoksa o firmaya bulaşma derim.
ben kullanıyorum memnunum valorant 6-7 ping fortnite 20-30 ping warzone 40 ping minecraft hypixel 30 pingYazlık bölgeye internet bağlatmayı düşünüyorum. Şu anda aklımda superonline var. Kullanan arkadaşların deneyimleri neler ya da başka bi sağlayıcı önerir misiniz ?
O biraz da bulunduğun bölgeye ve altyapıya bağlı. Benim Ping değerlerim çok daha fazla bundan (Superonline FTTH altyapı). Konu sahibinde “aynı Pingi alırım” algısı oluşmasın diye belirtmek istedim.ben kullanıyorum memnunum valorant 6-7 ping fortnite 20-30 ping warzone 40 ping minecraft hypixel 30 ping
evet onu eklemeyi unuttum bu arada yaşadığım yer istanbul bahçeşehir yaşadığım yerde fiber altyapı yokO biraz da bulunduğun bölgeye ve altyapıya bağlı. Benim Ping değerlerim çok daha fazla bundan (Superonline FTTH altyapı). Konu sahibinde “aynı Pingi alırım” algısı oluşmasın diye belirtmek istedim.
Fiber için 24 mbps internet çok az değil mi?Superonline'ı aradım olduğum bölgede fiber olduğunu ve 24mbps yalın internet verebileceklerini söylediler. 2-3 yere daha bakıcam. Superonline bağlatıcam büyük ihtimal ama.
bir de eğer ki az kalacağın ve tek başına kalacağın bir yerse internete pek gerek yok gibi telefonun varsa tarifesini arttır bence.Yazlık bölgeye internet bağlatmayı düşünüyorum. Şu anda aklımda superonline var. Kullanan arkadaşların deneyimleri neler ya da başka bi sağlayıcı önerir misiniz ?
Bizde superonline var ilk başta bağlattığımızda sıkıntı yoktu fakat 4-5 ay sonra elektrik gidip geldiğinde internet gidip duruyordu. Ayın 14'ünde tekrar oldu ama bu sefer çözülmedi ve ayın 14'ünden beri evde internet yok eğer alt yapı varsa bence türknet bağlatYazlık bölgeye internet bağlatmayı düşünüyorum. Şu anda aklımda superonline var. Kullanan arkadaşların deneyimleri neler ya da başka bi sağlayıcı önerir misiniz ?