Yardım Superonline düşük ping yüksek gecikme ve sağlayıcı önerileri

ustta18

80+
Reaksiyon skoru
67
Selam dostlar, 2 yıldır superonline kullanmaktayım ve uzun süredir böyle yaşadığım bir durum var.
VALORANT'a giriyorum poligonu açıyorum görülen 4ms fakat hissetirilen 40ms Franfurt sunucusunda dm veya rekabetçi attığımda 38ms olarak gösteriyor fakat oyun o kadar ağır geliyor ki mermim hiç bir şekilde gitmiyor. Oyun içi ufak ufak takılmalar yaşıyorum karakterler ışınlanıyor fakat ne hikmetse ping sabit paket kaybı göstermiyor.

Ek bilgi ; Kablolu bağlanıyorum, Paket kaybı göstermiyor bazen uzun süreli yüksek ping, ağ sorunu gibi hatalar almama rağmen kesinlikle paket kaybı olarak göstermiyor.
Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? varsa nasıl çözdü merak ediyorum.

Bu arada bu konu başlığında aynı sorunu farklı forumlarda yaşayanlarda mevcut ve çözümü farklı sağlayıcıya geçerek çözmüşler.

Ben 4 yıldır yaşıyorum. Sürekli internet kesiliyor ve ping çok artabiliyor. Ailem taahhüt yenilemesi yaptığı için değiştiremedik. Gerçekten berbat bir sisteme ve yönetime sahipler. Taahhüt bittiği zaman anında değiştireceğiz internet sağlayıcımızı. Haklarında bir çok şikayetim var Şikayetvar'da. Hatta bir gün haksız para aldıklarını, internetin çekmediğini ve sorunlu olduğunu, almamaları gereken parayı interneti keserek aldıklarını söyledim ve bana cevap olarak Ücretli şekilde modem yer değişimi teklif ettiler. İnanılmaz, şaka gibi resmen.

Ben 4 yıldır yaşıyorum. Sürekli internet kesiliyor ve ping çok artabiliyor. Ailem taahhüt yenilemesi yaptığı için değiştiremedik. Gerçekten berbat bir sisteme ve yönetime sahipler. Taahhüt bittiği zaman anında değiştireceğiz internet sağlayıcımızı. Haklarında bir çok şikayetim var Şikayetvar'da. Hatta bir gün haksız para aldıklarını, internetin çekmediğini ve sorunlu olduğunu, almamaları gereken parayı interneti keserek aldıklarını söyledim ve bana cevap olarak Ücretli şekilde modem yer değişimi teklif ettiler. İnanılmaz, şaka gibi resmen.
Ben kablolu bağlanıyorum böyle bir sorunum var diye anlatırken müşteri temsilcisi wifi6 modeme geçerseniz sorununuz çözülebilir demişti :D gerçekten garip bir firma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lazım olabilir diye bufferbloat test sonucumu paylaşıyorum sonuçtan bir şey anlamıyorum konuya pek hakim olmadığım için bilgili bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
buffer.png

Son düzenleme:
Ben kablolu bağlanıyorum böyle bir sorunum var diye anlatırken müşteri temsilcisi wifi6 modeme geçerseniz sorununuz çözülebilir demişti :D gerçekten garip bir firma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lazım olabilir diye bufferbloat test sonucumu paylaşıyorum sonuçtan bir şey anlamıyorum konuya pek hakim olmadığım için bilgili bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Ben de kablolu bağlanıyorum ve böyle oluyor, aşırı garip ve bilgisiz bir firma. Bozuluyor ama nedense arayınca düzeliyor. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,092,806
Üyeler
173,725
Son üye
X3Dyasin
Geri