samet fidan
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
arkadaşlar turkcell kullanıyorum sizce uygun olarak nereye geçiş yapmalıyım
Türkcell'deki altyapınız nedir?arkadaşlar turkcell kullanıyorum sizce uygun olarak nereye geçiş yapmalıyım
Şu mu peki?apartmanda kutu baglı tam bilmiyorum ama fiber olabilir
evet kankaŞu mu peki?
Alıntıyı görüntüle
Peki binanızda başka g-pon hizmeti veren iss var mı?evet kanka
Geçmeyin. vdsl var ise geçiş yaparsanız şuankinden kötü bir şeye geçiş yapmış olursunuz. Çünkü g-pondan vdsl'e geçmiş olursunuz. Yani attan inip eşeğe binmiş olursunuz. Ha, ipv6 testi yapabilir misiniz internetten?kanka hiç bilgim yok valla ya turknete geçiş yapıyorum gibi
| IPv4 DNS kaydı ile test edin | Tamam (0.597s) kullanarak ipv4 | |
| IPv6 DNS kaydı ile test edin | Tamam (0.570s) kullanarak ipv6 | |
| Çift Yığın DNS kaydıyla test edin | Tamam (0.714s) kullanarak ipv6 | |
| Çift Yığın büyük paket ve DNS için test | Tamam (0.644s) kullanarak ipv6 | |
| IPv6 büyük paketini test edin | Tamam (1.227s) kullanarak ipv6 | |
| ISS'nizin DNS sunucusu IPv6 kullanıyor mu diye test edin | kötü (2.306s) | |
| IPv4 Servis Sağlayıcısını bulun | Tamam (1.206s) kullanarak ipv4 | |
| IPv6 Servis Sağlayıcısını bulun | Tamam (0.747s) kullanarak ipv6 |
Birde buradan bakabilir misiniz?yapayım kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
IPv4 DNS kaydı ile test edin Tamam (0.597s) kullanarak ipv4 IPv6 DNS kaydı ile test edin Tamam (0.570s) kullanarak ipv6 Çift Yığın DNS kaydıyla test edin Tamam (0.714s) kullanarak ipv6 Çift Yığın büyük paket ve DNS için test Tamam (0.644s) kullanarak ipv6 IPv6 büyük paketini test edin Tamam (1.227s) kullanarak ipv6 ISS'nizin DNS sunucusu IPv6 kullanıyor mu diye test edin kötü (2.306s) IPv4 Servis Sağlayıcısını bulun Tamam (1.206s) kullanarak ipv4 IPv6 Servis Sağlayıcısını bulun Tamam (0.747s) kullanarak ipv6 Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şu şekilde
| Görünüşe göre genel Internet üzerindeki IPv4 adresiniz |
| Görünüşe göre genel Internet üzerindeki IPv6 adresiniz |
| Görünüşe göre İnternet Servis Sağlayıcınız (ISS) TELLCOM-AS |
| IPv6 özelliğine sahip olduğunuz için diğer IPv6 sitelerine nasıl daha iyi ulaşabileceğinizi gösteren bir sekme ekledik. |
| (büyük ihtimal Internet Servis Sağlayıcınız tarafından yönetilen) DNS sunucunuzun IPv6 tabanlı İnternete erişimi yok veya IPv6 kullanmak için ayarlanmamış. Bu gelecekte sadece IPv6 kullanan sitelere erişiminizi kısıtlayabilir. |
Ha, anladım. Bazı yerlerde ipv6 var Türkcell'de. Ankara'da mesela Dikmen'in bir kısmında mevcut (Keklikpınarı, Oran kısmı). Yıldızevler, Birlik, Sancak, Hilal mahalleleri civarında da var sanırsam. ipv6 olsaydı birde muhtemelen ipv6'dan da olurdunuz Türknete geçseydiniz.
Görünüşe göre genel Internet üzerindeki IPv4 adresiniz
Görünüşe göre genel Internet üzerindeki IPv6 adresiniz
Görünüşe göre İnternet Servis Sağlayıcınız (ISS) TELLCOM-AS
IPv6 özelliğine sahip olduğunuz için diğer IPv6 sitelerine nasıl daha iyi ulaşabileceğinizi gösteren bir sekme ekledik.
(büyük ihtimal Internet Servis Sağlayıcınız tarafından yönetilen) DNS sunucunuzun IPv6 tabanlı İnternete erişimi yok veya IPv6 kullanmak için ayarlanmamış. Bu gelecekte sadece IPv6 kullanan sitelere erişiminizi kısıtlayabilir.