100 mbps internet kullanıcam vdsl veya fiber turktelekom ve süperonline ikiside 12 aylık taahhüt ve yılda 3168tl hangisi almak mantıklı kalite ,hız bakımından, arıza onarım ,müşteri hizmetleri tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
yalın vdsl nasıldır altyapıda hipernet yazıyor galiba fiber değilSuperonline'ı fiber altyapısı ile kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu yüzden Superonline diyeceğim.
Türk Telekom'un hipernet altyapısını da kullandım ondan da memnundum fakat yüksek MBPS her zaman daha iyidir.yalın vdsl nasıldır altyapıda hipernet yazıyor galiba fiber değil
Süperonline fiber hangi paketini kullanıyorsun başvuru ve kuruluma kaç günde olduTürk Telekom'un hipernet altyapısını da kullandım ondan da memnundum fakat yüksek MBPS her zaman daha iyidir.
Binaya kutu geldikten 2 gün sonra başvuru için geldiler ve bir randevu günü belirlediler. Yaklaşık 5 gün diyebilirim.Süperonline fiber hangi paketini kullanıyorsun başvuru ve kuruluma kaç günde oldu
max 75 yazıyor altyapının desteklediği hız vdsl var maalesefSuperonline'da 200Mbps Aylık 260 TL. Yıllık daha ucuza geliyor.
Bir günde geldi kurulum öğlen başvuru yaptım saat 3:30 da ekip gelip kurulumu yaptı her şey bir günde olduBinaya kutu geldikten 2 gün sonra başvuru için geldiler ve bir randevu günü belirlediler. Yaklaşık 5 gün diyebilirim.
binada fiber yok maalesef ya süperonline yalın vdsl yada turktelekom hipernetTürk Telekom'un hipernet altyapısını da kullandım ondan da memnundum fakat yüksek MBPS her zaman daha iyidir.
50'lik paket alabilirsiniz Superonline'dan.binada fiber yok maalesef ya süperonline yalın vdsl yada turktelekom hipernet
Sende mi 1000 paketini kullanıyorsunBir günde geldi kurulum öğlen başvuru yaptım saat 3:30 da ekip gelip kurulumu yaptı her şey bir günde oldu