Neler Yeni

Öneri Süperonline Taahhütsüz Paketlere Geçilir Mi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,500
İsim
Oğuz Oğuz
Doğru. Comnette mesela 12 aylık ön ödeme var. Netspeed ve millenicomda yok böyle bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şahsen comnete geçmeyi düşünüyorum

şahsen comnete geçmeyi düşünüyorum
Bende comnete yöneldim. 6 aylık nakit 100 hız alıyım diyorum. 1 ayda hediyesi var yani 7 ay. 750tl istiyor yani 107tl ayda bedava.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,500
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam 500 Mbps? :(
Ya çok pahalı geldi. Birde ekstra sinava falan çalışmam lazım. Bana 100 de yetiyor zaten. 500 biraz şov olur gibi geldi. Bende kararsız kaldım gibi. Biri 107 diğeri 239tl.

Zechion

80+ Silver
Dostlar tt fiber altyapısı üzerinden Türknet kullanıyordum ama 250tl olmuş. Bende süperonline fibere geçiyim diyorum. Yeni taahhütsüz paket yapmışlar 100 mbps 179tl/ 500 mbps 239tl/ 1000 mbps 189tl olmuş. Bende 500 mbps'ye geçiyim diyorum ama taahhüsüz olduğu için hemen zam olur mu bilemiyorum. Çünkü turkcell hali hazırda 500 mbps hıza 12 ay taahhütlü 350tl istiyor. Taahhütsüz olduğu için istedikleri zaman zam yapabilirler. 250tl kurulum ve aktivasyon ücreti olduğu için bir sonraki ay kapattırmak istesem bile zararım çok olacak. O yüzden kararsız kaldım. TT altyapısı kullanan millenicom veya comnet'e mi geçsem yoksa.

Alıntıyı görüntüle

Bu zam herkesi batırdı ya. Biz de aynı durumdayız superonline altyapım var ve süperonline geçsem mi acaba diye düşünüyorum.

Ya çok pahalı geldi. Birde ekstra sinava falan çalışmam lazım. Bana 100 de yetiyor zaten. 500 biraz şov olur gibi geldi. Bende kararsız kaldım gibi. Biri 107 diğeri 239tl.
Hocam şimdilik bütçenize ve işinize yeteni alın. Zaten taahütsüz galiba, farklı bir durum olursa bir üstüne geçiş sağlarsınız. Yani benim düşüncem bu yönde.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Bu zam herkesi batırdı ya. Biz de aynı durumdayız superonline altyapım var ve süperonline geçsem mi acaba diye düşünüyorum.

Hocam şimdilik bütçenize ve işinize yeteni alın. Zaten taahütsüz galiba, farklı bir durum olursa bir üstüne geçiş sağlarsınız. Yani benim düşüncem bu yönde.
taahhütlü gibi oluyor ön ödemeli işte

Geçin, geçin en ufak problemde yazmayın ama sağ solda, tekmeyi vurmasınlar :ROFLMAO::ROFLMAO: Zaten stabil bir net sunamıyorlar, şimdi herkes yığılınca ne yapacaklaro.O2
Tamam akıl verme de yöntem söyle ne yapalım o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,540
Üyeler
166,775
Son üye
Arif5555
Top Bottom