Neler Yeni

Superonline Yüksek Ping Problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cemal Engin Y.
Herkese Selamlar,

Superonline'ın Kablo İnternetini kullanıyorum. 24 Mbps'ye kadar hız alıyorum. İstanbul - Anadolu Yakası - Göztepe'de her oyunda pingim 100-300 arası değişiyor. Özellikle akşamları 300'den aşağı düşmüyor.
  • Bu problemi yaşayan var mı?
  • Herhangi bir şekilde Superonline'la çözebildi mi? 2 haftadır Superonline ile maalesef çözemiyorum.

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Bilindik bir şey var ki evde internet kullanımı 1 - 2 aydır yüksek derecede artış gösterdi. Özellikle dediğiniz gibi akşam saatleri Türkiye genelinde dediğiniz sıkıntılar yaşanmaktadır. Bunun çözümünü İnternet Servis Sağlayıcınız ile irtibat kurarak çözebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cemal Engin Y.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ah onlarla keşke çözebilsem... inanın konuşmadık, söylemedik lafım kalmadı...

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Ah onlarla keşke çözebilsem... inanın konuşmadık, söylemedik lafım kalmadı...
Umarım bu süreç geçicektir. İnternet erişimi sağladığınız santralin size olan uzaklığı da bu soruna sebep olabilmektedir. Modem hat değerlerinizi gözden geçirip alabileceğiniz en uygun hıza bakabilirsiniz.

ventioNN

80+ Platinum
genel problem herkes evde olduğu için benim internetim de aynı şekilde yavaşladı

Yavuzhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yavuzhan KILIÇ
Ben de Superonline kullanıyorum ve World War Z oyununda aşırı yüksek ping değerleri ile mücadele ediyorum. Modemi 1 kere sıfırladım ama ertesi gün yine eski haline döndü.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Herkese Selamlar,

Superonline'ın Kablo İnternetini kullanıyorum. 24 Mbps'ye kadar hız alıyorum. İstanbul - Anadolu Yakası - Göztepe'de her oyunda pingim 100-300 arası değişiyor. Özellikle akşamları 300'den aşağı düşmüyor.
  • Bu problemi yaşayan var mı?
  • Herhangi bir şekilde Superonline'la çözebildi mi? 2 haftadır Superonline ile maalesef çözemiyorum.
Bendede Superonline var, ben kablosuz kullanıyorum. İnternet hızım 24mbps ve 2mbps PUBG'de ara sıra 968ms oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom