Sürekli miyavlayan kedi nasıl sakinleştirlir?

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
485
Selam,

Kedim tedavi gördüğü için 4-5 gündür dışarıya göndermiyorum ama sürekli geceleri kapıya gidip miyavlıyor ve kapıyı tırmalıyor. 8-9 saat boyunca miyavlamaya devam ediyor. Gündüzleri uyuyor ne yapabilirim? Evdeki kimse de uyuyamıyor. Bu durum can sıkmaya başladı. Şikayet gelir diye korkuyorum.

Selam,

Kedim tedavi gördüğü için 4-5 gündür dışarıya göndermiyorum ama sürekli geceleri kapıya gidip miyavlıyor ve kapıyı tırmalıyor. 8-9 saat boyunca miyavlamaya devam ediyor. Gündüzleri uyuyor ne yapabilirim? Evdeki kimse de uyuyamıyor. Bu durum can sıkmaya başladı. Şikayet gelir diye korkuyorum.
hocam gün içinde uyutma kaldır hayvanı oyun oyna yor geceleri mışıl mışıl uyur

sabah uğraş oynamaya çalış aynı sorun kuzenlerimde vardı sürekli yordular hayvanı gece mışıl mışıl uyuyordu

Kediler nocturnal hayvanlardır gece yatmazlar. Bizimki gece uykusuna zor alıştı kesik kesik de olsa yatıyor. Kısır değilse kısırlaştırın. Top oynamak iyi gelir, dışarıya fazla salmayın.

uyutmuyor geceleri bilerek yorganlar işiyor ya yada boğacam kesin

Gündüz yeteri kadar hareketli olmazsa, oyun oynamazsa geceleri çok aktif oluyorlar. Olabildiğince gündüzleri oynatmaya çalışın gece rahat edersiniz.

Kedi otu al ver kendine akşama dogru severse kullanırsa baygın yatar

Kanka senin oynucak vaktin yoksa benim gibi kendi kendine hareket eden top var ondan al yanına bile uğramıyor kendi başına takılıyor topla. Benim ki durunca önüme getiriyor topu çalıştır diye çalıştırıyorum devam ediyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka senin oynucak vaktin yoksa benim gibi kendi kendine hareket eden top var ondan al yanına bile uğramıyor kendi başına takılıyor topla. Benim ki durunca önüme getiriyor topu çalıştır diye çalıştırıyorum devam ediyo
Bu onu baya yorar ama çiftleştirme muhabbetinden dolayı miyavlıyosa kısırlaştırmaktan başka bişiy yapamazsın bi an önce kısırlaştır. Benim kedide geceleri ciyak ciyak kapının önünde miyavlıyo tırmalıyordu

Kısır mı bu çocuk? Değilse gece miyavlaması normal.

Geri