kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
ee abisi neyaptı :d
Abisine 3 kişi gittik
ee abisi neyaptı :d
Olum çok gaza geldim lan Sakaryada oturuyorsan beraber dövelimnargile müsait bir yerlerine monte edicem
2 cisi hala kayıp
bulursam yer misin yemez misin
Bir tık uzağız olsun moral desteği vereyimantalya
elmalı ilçesi
olum bunlar gitsin apartmana baklava dağıtcamBazısı var bazı Türklerden bin kat şerefli adamlar bazısı var işte böyle olaylara yol açıyorlar. En iyisi hepsini geri göndermek ama imkansız gibi bir şey.
bana moral olarakBir tık uzağız olsun moral desteği vereyim
onlar mı ülkenin vatandaşı biz mi anlayamadımRezalet ülke politikaları sağ olsun benliğimizi kaybettik kendi ülkemizde. Neyse daha fazla konuşup ban yemek istemiyorum.
Kendi benliğimizi KAYBETTİK!!!bana moral olarak
siz bana bir suriyeli verin ben size para...
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlar mı ülkenin vatandaşı biz mi anlayamadım
Başıma bir şey gelmeyecekse,Dün gece saat 2 civarı suriyeliler bizim motosikleti çalmış.2-3 saat önce sanayide buldu polis ekipleri.Motosikletin arka tekeri patlamış yan aynalar kırılmış ve baya bir çizik var.
2 kişilermiş birini yakalamışlar ikincisi kayıp.
Buradan suriyelilere sesleniyorum.Bizim ülkemizde konaklayıp bizim araçlarımıza zarar vermeyin.
Birazcık siyahi kardeşlerimizi örnek alın.Siyahi kardeşlerimiz ,türkler çekinmesin diye sahile gitmiyor.Hiçbir kişiye zarar vermiyor.
Bu 2. suriyeli vakam
Türkiye Cumhuriyeti'ni Orta Doğu devleti yaptılar. Kim ne derse desin bu anlık olarak böyle.Suriyedeki türküz resmen.