Topladığın sistem nedir?Merhaba arkadaşlar, sıfırdan pc montajını yaptım az önce her şey tamam söyle bir sıkıntı çıktı windows 10 flash belleğe yokledım kurulum için ama sürücü gözükmüyor yardimmmm
BIOS'a girip Ez Modda iken Storage kısmına tıklayıp fotoğraf atar mısın?Msi z490 gaming carbon wifi
intel i7 11700k
Ekran kartı daha almadim
BIOS'a girip Ez Modda iken Storage kısmına tıklayıp fotoğraf atar mısın?
Hocam resim atarken hata veriyor siteBIOS'a girip Ez Modda iken Storage kısmına tıklayıp fotoğraf atar mısın?
Bakıcam bunabu video çözümün olucak 11. nesillerde rapid storageden dolayı sıkıntı oluyor
Diskin görünüyorsa sıkıntı yok. https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/download/720755/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html?wapkw=intel%20rapid%20storage%20technology%20driver Buradan f6vmdflpy-x64 indir hocam. Klasöre çıkart. Çıkarttıktan sonra f6vmdflpy-x64 klasörünü at flash belleğin içine Windows format ekranında sürücü yükle yap hocam. Ondan sonra disklerinin gelmesi gerek.Windows için sürücü seçin diyor ama hiç bir sürücü çıkmıyor, sonra telefondan bir sürücü yukleyim dedim Usp ye taktım telefondan da hiç bir bağlantı kurulmuyor
Post automatically merged:
Hocam resim atarken hata veriyor site
Bakıcam buna
çözüm bu hocam izle adım adım yapWindows için sürücü seçin diyor ama hiç bir sürücü çıkmıyor, sonra telefondan bir sürücü yukleyim dedim Usp ye taktım telefondan da hiç bir bağlantı kurulmuyor
Hocam resim atarken hata veriyor site
Bakıcam buna
Bende sadece m2 var ona olurmu?,Diskin görünüyorsa sıkıntı yok. https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/download/720755/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html?wapkw=intel%20rapid%20storage%20technology%20driver Buradan f6vmdflpy-x64 indir hocam. Klasöre çıkart. Çıkarttıktan sonra f6vmdflpy-x64 klasörünü at flash belleğin içine Windows format ekranında sürücü yükle yap hocam. Ondan sonra disklerinin gelmesi gerek.
Birinciyi tavsiye etmiyor ikinci içinde ayrı bir bilgisayarım yok belleğe atmak içinçözüm bu hocam izle adım adım yap
Telefonuna indir bakalım. Oradan klasöre ayıkla. Ondan sonra USB kablosu ile bilgisayarına bağla. Sürücü yükle kısmından belki sistem telefonunu algılar. (Daha önce böyle yöntemle kurulmadı sanırımBende sadece m2 var ona olurmu?,
Bide flash belleğe atmak için ek bilgisayar yok şuan bende
Denedim telefondan usb ye bağladım aynı dediğin gibi ama algılamıyor hocamTelefonuna indir bakalım. Oradan klasöre ayıkla. Ondan sonra USB kablosu ile bilgisayarına bağla. Sürücü yükle kısmından belki sistem telefonunu algılar. (Daha önce böyle yöntemle kurulmadı sanırım. Dediğim mantıksız değil ama, bir dene bakalım.)
Çalıştığın bir yer varsa oradan USB'ye yükleyebilirsin. Ya da komşunun bilgisayarını ödünç alıp direk oradan yükleyip kurabilirsin.Denedim telefondan usb ye bağladım aynı dediğin gibi ama algılamıyor hocam![]()