Sürücü algılamıyorrr

Daryl7

80+
Reaksiyon skoru
92
Merhaba arkadaşlar, sıfırdan pc montajını yaptım az önce her şey tamam söyle bir sıkıntı çıktı windows 10 flash belleğe yokledım kurulum için ama sürücü gözükmüyor yardimmmm

Merhaba arkadaşlar, sıfırdan pc montajını yaptım az önce her şey tamam söyle bir sıkıntı çıktı windows 10 flash belleğe yokledım kurulum için ama sürücü gözükmüyor yardimmmm
Topladığın sistem nedir?

Usbninn bozuk olma ihtimali ?

bu video çözümün olucak 11. nesillerde rapid storageden dolayı sıkıntı oluyor

Windows için sürücü seçin diyor ama hiç bir sürücü çıkmıyor, sonra telefondan bir sürücü yukleyim dedim Usp ye taktım telefondan da hiç bir bağlantı kurulmuyor
Post automatically merged:

BIOS'a girip Ez Modda iken Storage kısmına tıklayıp fotoğraf atar mısın?

Hocam resim atarken hata veriyor site

bu video çözümün olucak 11. nesillerde rapid storageden dolayı sıkıntı oluyor
Bakıcam buna

Windows için sürücü seçin diyor ama hiç bir sürücü çıkmıyor, sonra telefondan bir sürücü yukleyim dedim Usp ye taktım telefondan da hiç bir bağlantı kurulmuyor

Bakıcam buna
Diskin görünüyorsa sıkıntı yok. https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/download/720755/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html?wapkw=intel%20rapid%20storage%20technology%20driver Buradan f6vmdflpy-x64 indir hocam. Klasöre çıkart. Çıkarttıktan sonra f6vmdflpy-x64 klasörünü at flash belleğin içine Windows format ekranında sürücü yükle yap hocam. Ondan sonra disklerinin gelmesi gerek.

Bakıcam buna
çözüm bu hocam izle adım adım yap

Diskin görünüyorsa sıkıntı yok. https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/download/720755/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html?wapkw=intel%20rapid%20storage%20technology%20driver Buradan f6vmdflpy-x64 indir hocam. Klasöre çıkart. Çıkarttıktan sonra f6vmdflpy-x64 klasörünü at flash belleğin içine Windows format ekranında sürücü yükle yap hocam. Ondan sonra disklerinin gelmesi gerek.
Bende sadece m2 var ona olurmu?,
Bide flash belleğe atmak için ek bilgisayar yok şuan bende

çözüm bu hocam izle adım adım yap
Birinciyi tavsiye etmiyor ikinci içinde ayrı bir bilgisayarım yok belleğe atmak için

Bende sadece m2 var ona olurmu?,
Bide flash belleğe atmak için ek bilgisayar yok şuan bende
Telefonuna indir bakalım. Oradan klasöre ayıkla. Ondan sonra USB kablosu ile bilgisayarına bağla. Sürücü yükle kısmından belki sistem telefonunu algılar. (Daha önce böyle yöntemle kurulmadı sanırım :D. Dediğim mantıksız değil ama, bir dene bakalım.)

Telefonuna indir bakalım. Oradan klasöre ayıkla. Ondan sonra USB kablosu ile bilgisayarına bağla. Sürücü yükle kısmından belki sistem telefonunu algılar. (Daha önce böyle yöntemle kurulmadı sanırım :D. Dediğim mantıksız değil ama, bir dene bakalım.)
Denedim telefondan usb ye bağladım aynı dediğin gibi ama algılamıyor hocam 😭

Tek çare flash belleğe sürücü yüklemek dogrumu?

Denedim telefondan usb ye bağladım aynı dediğin gibi ama algılamıyor hocam 😭
Çalıştığın bir yer varsa oradan USB'ye yükleyebilirsin. Ya da komşunun bilgisayarını ödünç alıp direk oradan yükleyip kurabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,577
Üyeler
190,934
Son üye
Emircanw
Geri