bilmiyorumki nasıl yuklenıyor oChipset sürücüsünü yüklediniz mi?
Anakartın nedir?bilmiyorumki nasıl yuklenıyor o
biostar b450mh 3200mhzAnakartın nedir?
bunun performansa etkısı varmı? çünkü bir kaç oyun oynadım pubg mobilede. 2060 super olmasına ragmen drop sorunu yasadımBu siteden chipset sürücünü indirebilirsin:
ÇOK SAOL BU ARADA YABu siteden chipset sürücünü indirebilirsin:
Performansa dolaylı olarak etkisi olabilir. PUBG Mobile'de drop yememeniz lazım RTX 2060 SUPER ile.bunun performansa etkısı varmı? çünkü bir kaç oyun oynadım PUBG mobilede. 2060 super olmasına ragmen drop sorunu yasadım
Önemli değil. Sorununuz çözüldü mü?ÇOK SAOL BU ARADA YA
suan iniyor. 6 farklı şey indiriyor galiba. evet bende yememeliyim dedim ama baya yiyorum ya. ekran kartını guncelledım. biraz duzeldi ama hala var yani. acaba yanlıs driverler mı yukledımPerformansa dolaylı olarak etkisi olabilir. PUBG Mobile'de drop yememeniz lazım RTX 2060 SUPER ile.
Önemli değil. Sorununuz çözüldü mü?
Yanlış sürücü yüklememişsinizdir. 6 farklı şey indiriyor derken?suan iniyor. 6 farklı şey indiriyor galiba. evet bende yememeliyim dedim ama baya yiyorum ya. ekran kartını guncelledım. biraz duzeldi ama hala var yani. acaba yanlıs driverler mı yukledım
Tamam bunlar yapmanız gereken şey zaten. Doğru ilerliyorsunuz.bunlar geldi bende install dedım
yenıden baslatma gereklı dedı. arka planda oyun ındıkten sonra yenıden baslatcam. acab drop yememin nedeni bu chipseti guancellememıs olmam olabılırmıTamam bunlar yapmanız gereken şey zaten. Doğru ilerliyorsunuz.