Kontolcü üstünde de tuş vardı.Hangi tuş acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasanın kendi kumandasında hız değiştiriliyor ama ben anakart değiştirsin istiyorum.
Kumanda varsa iyi, çünkü sıkıntı gibi görünüyor anakart. Fark marka fan mi?
Kontolcü üstünde de tuş vardı.Hangi tuş acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasanın kendi kumandasında hız değiştiriliyor ama ben anakart değiştirsin istiyorum.
GameTech marka fan.Kontolcü üstünde de tuş vardı.
Kumanda varsa iyi, çünkü sıkıntı gibi görünüyor anakart. Fark marka fan mi?
Dark diye düşünüyordum Gametech miş.GameTech marka fan.
Çoklayıcıdan çıkan 4 kablo var. Biri Tek çıkış MOLEX. Diğer 3 kablo ise tek bir yerden çıkıp 3’e ayrılıyor. Biri SYS fan biri ARGB diğeri de ARGB. Sadece takılı olan kablo sayısı ise 2Dark diye düşünüyordum Gametech miş.
O PWM kablonun diğer ucu tam takılı mi?
Şuan için yok. Evde değilim ama akşama doğru atabilirim. Dediğim gibi o iki kablo ARGB kablosu ki zaten SYS Fan ile de uyumlu değil. Biri MOLEX ki 6 tane fanı SYS Fan’dan çalıştıramayacağım için şart. Ama aklıma şöyle bir şey geldi. MOLEX kablosunu söküp sadece SYS Fan ile pc’yi çalıştırsam nolur? SYS Fan soketinin çalışıp çalışmadığını böylr anlayabiliriz diye düşündüm.Resim alma şansımız var mıdır?
Haklısın. Yakmayalım durduk yere güzelim anakartı.Fan yuvasına fazla yüklenme olmaz mı? Kac fan var?
Tekrardan selam. Biraz önce çoklayıcıdaki 5 adet fanı çıkardım. Sadece egzos fanı takılıydı. MOLEX bağlantısını da kestim SYS FAN dan tek bir fan çalıştırmayı denedim. Fanın sadece RGB’si yandı kendisi dönmedi. Sebebini biliyor musun?6 adet ise zorlama, bu arada 6 fazla olabilir.
Buyur.Anakarta giden kablonun resmini ön taraftan çeker misin?
Büyük ihtimalle sadece sinyal kablosu o.
Gücü kontrolcüye ayrı sağlaman gerekebilir.