Yok stok fandan kalan macunun üstüne T6 macunu sürdük çift katman macun+t6
Ama inceydi stok fandan kalan macun böyle işlemcinin hafif griliği gözüküyordu biraz da termal macunun griliği gözüküyoduAlıntıyı görüntüle O termal macun bu pasta gibi olmuştur.
Ya cidden lanet oldun böyle şansa atıyorum çöpe bu işlemciyi başlatım böyle işe 77 derece ne ya 20 derece ekle al sana suyun kaynama noktası
İşte tüm bunlara rağmen 75 dereceler bence gayet iyi değerlerAlıntıyı görüntüle O termal macun bu pasta gibi olmuştur.
Güldürdün beni akşamın bu saatinde bu kadar olumsuzlğun üstüne helalAlıntıyı görüntüle O termal macun bu pasta gibi olmuştur.
Dostum sorun sizde, o ne öyle?Ya cidden lanet oldun böyle şansa atıyorum çöpe bu işlemciyi başlarım böyle işe 77 derece ne ya 20 derece ekle al sana suyun kaynama noktası
İşte tüm bunlara rağmen 75 dereceler bence gayet iyi
Tek başına takma taktiği var. Kasayı yatır. Soğutucu da 2 ayak var birisinin parmak koyma yerini ittirince soğutucu değil de o klips demiri eğiliyor. Öbür tarafı kasanın üst kısmına bakacak şekilde takıcan. Eğilen kısımdaki klips ise ekran kartına bakıcak bir tarafı geçiricen çok kolay zaten. Sonra soğutucuyu düz tutucan işlemcinin üstünde montajı bitik gibi, ardından klipse bastırınca klips kendi gidicek zatenya ben şimdi nasıl bu T6 yı bidaha çıkarıp ta termal macunu silip te bidaha takcam tek başıma bizim eve gelsene kandes sen iyi biliyosun bu işi
Kasayı yatır.
Zaten tek başına takılıyor siz kaç kişi taktınız bu soğutucuyu