Neler Yeni

Taahhütüm bitince hat kapanıyor mu

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Merhaba benim turkcell taahhütüm yarın bitiyor. Turk Telekom a başvuru yaptım beni arayacaklar ama atıyorum 2 gün sonra dönüş yaptılar ve benim iki gün sonra taahhütüm bitmiş olacak. Acaba bana ulaşabilirler mi yoksa direk hattım kapanmış mı olur? Eğer öyle olacaksa turkcell in 8 gb 120 tl lik tarifesine geçmek zorunda kalacağım...

Berkarda

80+ Silver
galiba tahatüt otamatik yenileniyor kapanmaz

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hattın kapanmıyor. Taahhüt yenilemezsen kullandığın paketin mevcut kampanyasız fiyatı faturana yansır. Taahhüt'te paket 100 TL ise misal taahhütsüz 150-200 TL olur, salladım. Zaten paket kampanyalı indirimli olsun diye taahhüt imzalıyoruz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba benim turkcell taahhütüm yarın bitiyor. Turk Telekom a başvuru yaptım beni arayacaklar ama atıyorum 2 gün sonra dönüş yaptılar ve benim iki gün sonra taahhütüm bitmiş olacak. Acaba bana ulaşabilirler mi yoksa direk hattım kapanmış mı olur? Eğer öyle olacaksa turkcell in 8 gb 120 TL lik tarifesine geçmek zorunda kalacağım...
Müşteri hizmetlerini arayıp hattı faturasıza geçir. Sonra istediğin operatöre geç. Faturalıda kalırsan tarifeni çok yüksek bir ücretten yenilerler. Hiçbir türlü hat kapanmaz.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hattın kapanmıyor. Taahhüt yenilemezsen kullandığın paketin mevcut kampanyasız fiyatı faturana yansır. Taahhüt'te paket 100 TL ise misal taahhütsüz 150-200 TL olur, salladım. Zaten paket kampanyalı indirimli olsun diye taahhüt imzalıyoruz.
Anladım peki yenilendiği anda o ayın kini ödemek zorunda mıyım çünkü 2 3 gün içerisinde tt ye geçicem ha birde turkcell den memnunum şuan 11 gb a 65 tl veriyorum baya ucuz yani. Şuan iki paket var geçeceğim biri 8 gb 120 tl turkcell diğeri de 10 gb 111 tl turk Telekom. Sizce tt ye geçilir mi pişman olur muyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetlerini arayıp hattı faturasıza geçir. Sonra istediğin operatöre geç. Faturalıda kalırsan tarifeni çok yüksek bir ücretten yenilerler. Hiçbir türlü hat kapanmaz.
Tamam teşekkürler

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Anladım peki yenilendiği anda o ayın kini ödemek zorunda mıyım çünkü 2 3 gün içerisinde tt ye geçicem ha birde turkcell den memnunum şuan 11 gb a 65 TL veriyorum baya ucuz yani. Şuan iki paket var geçeceğim biri 8 gb 120 TL turkcell diğeri de 10 gb 111 TL turk Telekom. Sizce tt ye geçilir mi pişman olur muyum?

Tamam teşekkürler
Bölgene bağlı, Benim civarlarda Türk telekom daha iyi mesela.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Anladım peki yenilendiği anda o ayın kini ödemek zorunda mıyım çünkü 2 3 gün içerisinde tt ye geçicem
Taahhüt bittiği an o ayki paketin fiyatını ödemekle yükümlü olur musun bilmiyorum ama zannetmiyorum ödemen gerektiğini.
ha birde turkcell den memnunum şuan 11 gb a 65 TL veriyorum baya ucuz yani. Şuan iki paket var geçeceğim biri 8 gb 120 TL turkcell diğeri de 10 gb 111 TL turk Telekom. Sizce tt ye geçilir mi pişman olur muyum?
İnternet kalitesi bulunduğun konuma göre değişir ama genel olarak türk telekom mobil interneti rezalet. Turkcell kapsama alanı daha geniş ve genelde daha hızlı diye biliyorum. Bence aradaki fiyat farkına değer.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taahhüt bittiği an o ayki paketin fiyatını ödemekle yükümlü olur musun bilmiyorum ama zannetmiyorum ödemen gerektiğini.

İnternet kalitesi bulunduğun konuma göre değişir ama genel olarak türk telekom mobil interneti rezalet. Turkcell kapsama alanı daha geniş ve genelde daha hızlı diye biliyorum. Bence aradaki fiyat farkına değer.
Hocam içim rahat etmedi turkcell yeniliyorum ben ya ho mu go mu sizce

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Türkcell paket yenilendiği an taahhütsüz ücretten 1 aylık kitler hiç acımaz.

Ve türk telekom hakkında dediklerinize katılmıyorum. Bölgenizi bilemem tabii ki ama karadeniz bölgesi civarlarında Türk telekom neredeyse gittiğim her yerde ve şehir dışı yollarında daha iyi, çift hatla 6 ay kadar ikisini aynı anda kullanmıştım.

Hocam içim rahat etmedi turkcell yeniliyorum ben ya ho mu go mu sizce
Memnunsan yenileyebilirsin. Teklif kötü değil.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ

Ve türk telekom hakkında dediklerinize katılmıyorum. Bölgenizi bilemem tabii ki ama karadeniz bölgesi civarlarında Türk telekom neredeyse gittiğim her yerde ve şehir dışı yollarında daha iyi, çift hatla 6 ay kadar ikisini aynı anda kullanmıştım.
Tam turkcell yenileyecektim siz böyle diyince kararsız kaldım. 10 gb 111 tl, 8 gb 120 tl... Bir ay da girecek bana turkcell hemen yenilemezsem

Memnunum hocam ya 8 gb yeter zaten insta tiktok vs. kullanmıyorum

@55superx , @Marshal gecenin bu saatinde ilgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler herkese

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Olabilir, dediğim gibi bulunduğun yere göre değişiyor. Ben Samsun'da yaşıyorum. Türk Telekom ile Vodafone'u da bizzat deneyimledim ve Turkcell şehir merkezinde çok daha iyi performans sağlıyor. Samsun haricinde Ordu ve Düzce'de bulundum. Düzce'de şehrin dışında bütün hatlar kötüydü fakat Türk Telekom bir tık daha iyiydi diğerlerine göre. Ama ahım şahım bir fark yoktu. Ordu'da köyde deneyimlemiştim üç operatörü de. Türk Telekom hiç çekmiyor, Vodafone çok yavaş, Turkcell ise ideal seviyedeydi. O yüzden arkadaşın yaşadığı yere göre değişkenlik gösteren bir şey ama Türkiye genelinde çoğunlukla Turkcell daha performanslı.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Merhaba benim turkcell taahhütüm yarın bitiyor. Turk Telekom a başvuru yaptım beni arayacaklar ama atıyorum 2 gün sonra dönüş yaptılar ve benim iki gün sonra taahhütüm bitmiş olacak. Acaba bana ulaşabilirler mi yoksa direk hattım kapanmış mı olur? Eğer öyle olacaksa turkcell in 8 gb 120 TL lik tarifesine geçmek zorunda kalacağım...
kapanmıyor 3 katı fiyatı dayıyorlar

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Olabilir, dediğim gibi bulunduğun yere göre değişiyor. Ben Samsun'da yaşıyorum. Türk Telekom ile Vodafone'u da bizzat deneyimledim ve Turkcell şehir merkezinde çok daha iyi performans sağlıyor. Samsun haricinde Ordu ve Düzce'de bulundum. Düzce'de şehrin dışında bütün hatlar kötüydü fakat Türk Telekom bir tık daha iyiydi diğerlerine göre. Ama ahım şahım bir fark yoktu. Ordu'da köyde deneyimlemiştim üç operatörü de. Türk Telekom hiç çekmiyor, Vodafone çok yavaş, Turkcell ise ideal seviyedeydi. O yüzden arkadaşın yaşadığı yere göre değişkenlik gösteren bir şey ama Türkiye genelinde çoğunlukla Turkcell daha performanslı.
Anladım hocam teşekkürler turkcell devam edeyim o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,524
Üyeler
166,943
Son üye
svornz
Top Bottom