Valla mı hocam su serptiniz içine redditte biri g99dan güçsüz yazmıştı bide saolun dediniğiniz adaptörü aldım gelince deneyimimi yazarım teşekkürlerMT8775, Dimensity 7300'ün kod adı. Sorun yok.
Farkları var mı neden isim farklı
Aynı işlemciValla mı hocam su serptiniz içine redditte biri g99dan güçsüz yazmıştı bide saolun dediniğiniz adaptörü aldım gelince deneyimimi yazarım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farkları var mı neden isim farklı
Eyw hocamAynı işlemci
30W ve 47W olandan bahsetmiştik. Hangisini aldınız?dediniğiniz adaptörü aldım gelince deneyimimi yazarım teşekkürler.
47 w hocam pps desteği filan varmış siz de övünce biraz masrafs girip alam dedim sağlam olsun30W ve 47W olandan bahsetmiştik. Hangisini aldınız?
Samsung, Xiaomi ve Nothing marka telefonlardan birini şarj edecekseniz PPS protokolü işinize yarar.47 w hocam pps desteği filan varmış siz de övünce biraz masrafs girip alam dedim sağlam olsun
Tab a11 plus için aldım hocam bataryası sağlıklı olsun diyeSamsung, Xiaomi ve Nothing marka telefonlardan birini şarj edecekseniz PPS protokolü işinize yarar.
İyi yapmışınız. Şarj aletinde PPS protokolü olmasaydı tabletinizde süper hızlı şarj çalışmazdı.Tab a11 plus için aldım hocam bataryası sağlıklı olsun diye
Saolun hocamİyi yapmışınız. Şarj aletinde PPS protokolü olmasaydı tabletinizde süper hızlı şarj çalışmazdı.