Neler Yeni

Çözüldü✓ Tab S7 FE vs Matepad 11 (Huawei Alınır Mı?)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Bütçe
8500
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım, matepad donanım olarak önde, samsung ise daha bütünlüklü bir deneyim sunacak gibi. Kalem ile kullanacağım, ders kullanımım ağırlıklı olacak, dizi film için ikisi de üzmez diye tahmin ediyorum, oyun oynamayı düşünmüyorum belki Steam Remote Play vs ile oynayabilirim.
Kalemi olan, Apple dışında önerilerinize de açığım. Matepad kullanan arakadaşlar da deneyimlerini aktarabilirse sevinirim.

şahin doğan

80+ Platinum
2 hafta önce matepad 11 aldım ve sonra iade ettim.
Konuya bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya bakabilirsin.
İade sebebim tablet ile ilgili değildi.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuya bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade sebebim tablet ile ilgili değildi.
Hocam konuyu okudum teşekkür ederim, cevaplarda bazı uygulamalarda sıkıntı yaşandığından bahsetmiş bir arkadaş. Siz irili ufaklı ne tür sorunlarla karşılaştınız? Çok uğraştırdı mı?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım, matepad donanım olarak önde, samsung ise daha bütünlüklü bir deneyim sunacak gibi. Kalem ile kullanacağım, ders kullanımım ağırlıklı olacak, dizi film için ikisi de üzmez diye tahmin ediyorum, oyun oynamayı düşünmüyorum belki Steam Remote Play vs ile oynayabilirim.
Kalemi olan, Apple dışında önerilerinize de açığım. Matepad kullanan arakadaşlar da deneyimlerini aktarabilirse sevinirim.
S7 FE, net.

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam konuyu okudum teşekkür ederim, cevaplarda bazı uygulamalarda sıkıntı yaşandığından bahsetmiş bir arkadaş. Siz irili ufaklı ne tür sorunlarla karşılaştınız? Çok uğraştırdı mı?
Bilindik uygulamaları güvenli şekilde mağazada buluyor ve apk olarak indiriyor ama mesela üniversitemin uygulaması yoktu. Bunun için Gspace indirip içerisinden açıyordum. Bunun dışında bir sorun yaşamadım.

şahin doğan

80+ Platinum
Yazılım desteği var, kalemi yanında gidip ekstra para vermene gerek yok. Samsung candır.
MatePad'de de klavyeye para vermiyorsun ? Samsung candır diyerek bir yere varılmıyor. MatePad çok daha üstün bir cihaz.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MatePad'de de klavyeye para vermiyorsun ? Samsung candır diyerek bir yere varılmıyor. MatePad çok daha üstün bir cihaz.
Matepad huawei mağazasından klavye+kalemi ile 8.5k yapıyor sanırsam, özellikleri açısından üstün olduğu için mantıklı bir fiyat farkı bence.
Not tutma, pdf dosyalarını paylaşma ve düzenleme açısından nasıl bir deneyimdi hocam?

şahin doğan

80+ Platinum
Not tutma, pdf dosyalarını paylaşma ve düzenleme açısından nasıl bir deneyimdi hocam?
2 gün kullandım iade ettim. Bunları deneyimlemedim. Kalem olduktan sonra bu tarz işleri rahatça yaparsın.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam eğer sürekli metin, mail fln yazmıyorsan klavye bence tablette çok da kullanışlı olmayan bir şey. Tablete en çok yakışan aksesuar her zaman kalemdir. Kalem ise Çin'de merdiven altı zibilyon tane üretilmiş Aliexpress'te satılandan değil yazılımı ile de desteklenmesi gerekir. Bunu yapabilen sadece iki marka var bence, Apple ve Samsung. Apple çok pahalı, paran varsa Apple al, yoksa da Samsung.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
C.S.
Hocam eğer sürekli metin, mail fln yazmıyorsan klavye bence tablette çok da kullanışlı olmayan bir şey. Tablete en çok yakışan aksesuar her zaman kalemdir. Kalem ise Çin'de merdiven altı zibilyon tane üretilmiş Aliexpress'te satılandan değil yazılımı ile de desteklenmesi gerekir. Bunu yapabilen sadece iki marka var bence, Apple ve Samsung. Apple çok pahalı, paran varsa Apple al, yoksa da Samsung.
İpadde bu tam olarak böyle değil. Misal, ben dilekçelerimi çoğu zaman ipadde yazıyorum. Tabi kısa yazı, metin, dilekçe ve not almak için olsa da ipadlerde uygun bir klavye ile ( appleın kendi ürettiği de olması gerekmiyor) çok daha efektif kullanılabiliyor tablet. Çevremde çoğu kişi laptoptan, masaüstüne ve 12.9luk geniş ekranlı tabletler geçti.
Klavye olarak logitech in ipadlerde için ürettiği klavyeli kılıflar dan veya k380 olabilir.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
İpadde bu tam olarak böyle değil. Misal, ben dilekçelerimi çoğu zaman ipadde yazıyorum. Tabi kısa yazı, metin, dilekçe ve not almak için olsa da ipadlerde uygun bir klavye ile ( appleın kendi ürettiği de olması gerekmiyor) çok daha efektif kullanılabiliyor tablet. Çevremde çoğu kişi laptoptan, masaüstüne ve 12.9luk geniş ekranlı tabletler geçti.
Klavye olarak logitech in ipadlerde için ürettiği klavyeli kılıflar dan veya k380 olabilir.
Hocam sürekli metin yazıyorsanız ve çok kompleks bir cihaza ihtiyacınız yoksa mantıklı. Bu arada klavye her tablete takılabilir ve yazılımla desteklenmesi gereken bir şey değil, asıl olay her zaman kalemdir. Dediğim gibi kalemin kendisini üretmek kolay ancak onu yazılım ile destekleyip tabletle uyumlu hale getirmek olayın özü. Onu da en iyi yapan Apple sonra da Samsung bence. Aslında sonra demek mantıklı değil pek de, paran varsa Apple yoksa Samsung diyebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom