Neler Yeni

Tab S9 FE vs iPad Pro?

bwNN

80+ Silver
Bende de var da işte iyi bir takas teklifi geldi bunu verip S9 FE mi alsam diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece kalem ve PDF kullanacağım not almak için. Millet samsungun kalemi çok daha iyi diyordu yav apple mı iyi şimdi 😅
Apple kalemi daha iyi diye biliyorum basinc sensoru vb vb. + Olarak ipad pro m2 varsa s9 fe +4 k takas cok mantiksiz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Apple kalemi daha iyi diye biliyorum basinc sensoru vb vb. + Olarak ipad pro m2 varsa s9 fe +4 k takas cok mantiksiz.
Sen ne önerirsin? +5K olarak pazarlığa girerim zaten +4K ya yapmam ama daha iyi bir öneri varsa onu da değerlendireyim.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Valla bakabilirsen hocam huawei matepad air 8/256gb da alabilirsin ben hepsini inceledim de en kullanıslı huawei buldum

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam ben yanlış anlamadım degil mi? Sizde ipad pro m2 var 30k degerinde siz s9 fe + 4 5k ya takas düşünüyorsunuz yoksa sizde ipad yok mu tam anlayamadım
iPad pro var. Ama kalem yok ve kalemsiz kullanmak zor. Apple pencil 4270TL ve kime sorsam asla alma diyor (başka bir tabirle diyorlar da argo biraz yazmayım) ben de madem kalem alamıyorum samsunga geçeyim diye düşündüm. Benim tablet 15K falan ediyormuş sanırım ikinci elde öyle dediler bilmiyorum tam.

bwNN

80+ Silver
iPad pro var. Ama kalem yok ve kalemsiz kullanmak zor. Apple pencil 4270TL ve kime sorsam asla alma diyor (başka bir tabirle diyorlar da argo biraz yazmayım) ben de madem kalem alamıyorum samsunga geçeyim diye düşündüm. Benim tablet 15K falan ediyormuş sanırım ikinci elde öyle dediler bilmiyorum tam.
Hocam size ipad pro m2 var mi diyorum evet yazdiniz sizinki eski nesil ipad pro demekki piyasayi arastir ederine bak ona göre düşün ben m2 işlemcili bir ipad pro sandim ona gereksiz dedim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam size ipad pro m2 var mi diyorum evet yazdiniz sizinki eski nesil ipad pro demekki piyasayi arastir ederine bak ona göre düşün ben m2 işlemcili bir ipad pro sandim ona gereksiz dedim
M2 işlemcili zaten ama küçük versiyonu normali değil. Sarı siteye baktım 14-18K arası birsürü ilan var. Ben mi yanlış bakıyorum?

İpad pro yerine ipad air m1 de alınabilir. Ama android alınmaz. (Bence)
Sen benim olayı diğer konuları görmüştün az çok. Bu iPad Proya kalem alacaktım ama herkes ***** mısın kaleme para verilir mi diyor. Ben de kaleme 4K vermeyeceğim farklı bir yol bulmaya çalışıyorum. Ne öneririsin?

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
M2 işlemcili zaten ama küçük versiyonu normali değil. Sarı siteye baktım 14-18K arası birsürü ilan var. Ben mi yanlış bakıyorum?

Sen benim olayı diğer konuları görmüştün az çok. Bu iPad Proya kalem alacaktım ama herkes ***** mısın kaleme para verilir mi diyor. Ben de kaleme 4K vermeyeceğim farklı bir yol bulmaya çalışıyorum. Ne öneririsin?
Hocam ya onlar ipad kalemi kullanmamışlar ya da bilmiyorlar. İpad kalemi gerçekten çok gelişmiş bir kalem. Ama pahalı mı? Pahalı. Ama bir yandan da çok iyi. Bende ipad air veya pro olsa 2. Nesil kalemi alırdım. alırsanız pişman olmazsınız hocam bence.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam ya onlar ipad kalemi kullanmamışlar ya da bilmiyorlar. İpad kalemi gerçekten çok gelişmiş bir kalem. Ama pahalı mı? Pahalı. Ama bir yandan da çok iyi. Bende ipad air veya pro olsa 2. Nesil kalemi alırdım. alırsanız pişman olmazsınız hocam bence.
Zamanında Air+Kalem alacağıma Pro alırım demiştim. Keşke demeseydim kalemle daha ucuz bile oluyordu Air. Millet kalemin ne yaptığını biliyor zaten de 4K verilir mi diyor haliyle. Haksız da değiller üstüne az daha koysan kalemli giriş seviyesi android tablet alınacak para bu 😂

bwNN

80+ Silver

Hocam nasil 15k ediyor ya. ipad pro 11 inc m2 işlemci 128 gb simsiz 30k

M2 islemcili ipad proyla sakin s9 fe takas etmeyin gidin kalemini alin

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Top Bottom