Benim dediğim bunlar degil. Siz en iyisi ayarlardan model bolumunden ss atinAdamlar o fiyatlara koymuş bilmiyorum. O üstte yazdığın modelin aynısı var bende 30K etse 3 tane S9 FE alırım zaten
Benim dediğim bunlar degil. Siz en iyisi ayarlardan model bolumunden ss atinAdamlar o fiyatlara koymuş bilmiyorum. O üstte yazdığın modelin aynısı var bende 30K etse 3 tane S9 FE alırım zaten
iPad Pro 11 inc 4. Generation yazıyor model adı olarak. M2 işlemcili diye satmışlardı 128GB sim kart yok.Benim dediğim bunlar degil. Siz en iyisi ayarlardan model bolumunden ss atin
Sizin attıklarınız 2. Nesil sahibinden olaniPad Pro 11 inc 4. Generation yazıyor model adı olarak. M2 işlemcili diye satmışlardı 128GB sim kart yok.
Evet öyle sanırım, ama başlığa iPad Pro 4 yazmışlar amaçları ne anlamadım. Ne yapmamı önerirsiniz?Sizin attıklarınız 2. Nesil sahibinden olan
Net bir şekilde eğer tabi M2 işelmcili bir ipad pro ise tam anlamıyla kazıklanırsın 4k kalem al devam et. S9 FE 14k tablet İpad Pro m2 30k ? Yanlış anlama ama aldığın malı nasıl bilmiyorsun anlamadım insan ne aldığını bilir kaça aldığını bilir dünyanın en mantıksız takasıEvet öyle sanırım, ama başlığa iPad Pro 4 yazmışlar amaçları ne anlamadım. Ne yapmamı önerirsiniz?
130$ diyip alın hocam. Gözünüze az gelir belkiZamanında Air+Kalem alacağıma Pro alırım demiştim. Keşke demeseydim kalemle daha ucuz bile oluyordu Air. Millet kalemin ne yaptığını biliyor zaten de 4K verilir mi diyor haliyle. Haksız da değiller üstüne az daha koysan kalemli giriş seviyesi android tablet alınacak para bu
Sıfır olarak geçen sene 20K ya aldım ben. Foruma geçen ay bunun hakkında konu da açtım bu arada forum da ikinci elde 15K civarı dedi yoksa 20K ya (aldığım fiyata) rahat gider diyordum ben.Net bir şekilde eğer tabi M2 işelmcili bir ipad pro ise tam anlamıyla kazıklanırsın 4k kalem al devam et. S9 FE 14k tablet İpad Pro m2 30k ? Yanlış anlama ama aldığın malı nasıl bilmiyorsun anlamadım insan ne aldığını bilir kaça aldığını bilir dünyanın en mantıksız takası
İmkansız 15kya gitmesi git kalem al 2. nesil keyfine bak 1/3 fiyatıyla tabletle takas ediyorsun +4 k baya komik ama sen bilirsinSıfır olarak geçen sene 20K ya aldım ben. Foruma geçen ay bunun hakkında konu da açtım bu arada forum da ikinci elde 15K civarı dedi yoksa 20K ya (aldığım fiyata) rahat gider diyordum ben.
Ben alırım da millet laf yapar ya130$ diyip alın hocam. Gözünüze az gelir belki
Yurtdışı fiyatıyla aynı.
Milletin lafına ne bakıyorsunuz hocam? Çakma diyip geçin. Ben öyle yapıyorum. Kaça aldın diyorlar herhangi bir şeye. Pahalıysa çakma diyorum.Ben alırım da millet laf yapar ya
Ucuz olsun diye Type C alasım var ama onda da para çöpe gidiyor gibi hissediyorum hiçbir özelliği yok kalemin.