Neler Yeni

🔥İndirim Tabii uygulamasının abonelik ücretlerinin tamamı iade! | Uption Kart

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

catsped

80+ Bronze
Türkiyenin değil sadece iktidar için çalışan bir kurum
İktidar için çalıştığına dair böyle bir iddian varsa kanıtlarla desteklersin. Ha yoksa umarım bu firmanın yetkilileri bu yanıtını görür de sana iftira davası açar. İktidar ile çalışsa bile bu abes bir şey değil. Kullandığın köprüye ve marmaraya kadar iktidar yaptı. Villa geçirtebilirdi üstüne ama yapmadı öyle şeyler :D Ayrıca, ücret iadesi konusuyla bunun ne alakası var? Neden konuyla alakasız mesaj atıp konuyu kirletiyorsun? Yoksa çekemediğin bir şeyler mi var :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
Yuzarsef
Eyw kardo hemen yaptım saolasın

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,678
İsim
Baran Kut
Uption Çalık Holding'inmiş.
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Hükümet yanlısı holdingdir. Bilginize.

forzabagimlisi

80+ Bronze
ne kadar böyle yandaşlık yapmaya çalışsanızda bir işe yaramayacak bu konuyu açan arkadaş ve diğerleri, vadeniz doldu.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Furkan Görür
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
hakkı kaya
Birader zeka sorununuz mu var? Adam sıcak fırsatlara uygun konu açmış. Siyaset yok ıvır zıvır yok dümdüz olaydan bahsetmiş. ergen ergen yorumları bırakın büyüyün. Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ve yeri burasıda değil. Teşekkürler hocam

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Furkan Görür
neyse arkadaş ucuz yahni tarifi veriyor ben gidip 75tlye en ucuz tavuk nerde diye araştıracam çünkü bizim allahımız var karnımız doyuyor bir şekilde. Kimse ye yedirmeyiz cumhurubaşkanımızı. Aç kalırız taş yeriz soğan yeriz yine yılmayız çünkü dış mıhhnaklara geçiş yok!!

1743706104884.png

Bumbastik

80+ Bronze
Birader zeka sorununuz mu var? Adam sıcak fırsatlara uygun konu açmış. Siyaset yok ıvır zıvır yok dümdüz olaydan bahsetmiş. ergen ergen yorumları bırakın büyüyün. Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ve yeri burasıda değil. Teşekkürler hocam
Onu biliyoruz hocam sizle aynı fikirde olmayanlari içeri attiriyorsunuz zaten :D

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berkan Demir
🥹💡💡💡💡 pf

Son düzenleme:

catsped

80+ Bronze
Onu biliyoruz hocam sizle aynı fikirde olmayanlari içeri attiriyorsunuz zaten :D
Kamu düzenini bozmaya yönelik halkı kin ve düşmanlığa teşvik içeren bu yorumunu ve konudaki diğer yorumları CİMER üzerinden savcılığın soruşturma başlatması talebiyle Adalet Bakanlığı'na gönderiyorum. Ayrıca konuyla alakasız mesaj gönderdiğin için yanıtını raporladım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom