İpad 9. nesil veya 10. nesil almayı düşünüyorum. Üniversite de slayt tarzı ödevler falan veriliyor. Çıktıyla uğraşmak istemiyorum. Yanımda aynı kitap gibi taşımakta kolay olur. Hangisini almaliyim? İkisine de bütçem yetiyor.
ipad air 3 + kalem 24k falandi en son egitim indirimiyleİpad 9. nesil veya 10. nesil almayı düşünüyorum. Üniversite de slayt tarzı ödevler falan veriliyor. Çıktıyla uğraşmak istemiyorum. Yanımda aynı kitap gibi taşımakta kolay olur. Hangisini almaliyim? İkisine de bütçem yetiyor.
Başka ne önerirsin?ipad air 3 + kalem 24k falandi en son egitim indirimiyle
Bakıyorum ama eski nesil olarak gösteriyor. 3 gb ramlik tabletler karşıma çıkıyor. Anlayamadım ya.ipad air 3 + kalem 24k falandi en son egitim indirimiyle
Air 3 değil air 6. Apple on sitesine gir öğrenci seç kalem ve iPad Air 6. Nesili ekleipad air 3 + kalem 24k falandi en son egitim indirimiyle
iPad Air her türlü alırbende almayı düşünüyorum alternatif olarak tab s9 fe plus düşünüyorum
ekran bakımından ve fiyat fpden dolayı düşünüyorum yoksa tek sıkıntı 60hz ipad airdeiPad Air her türlü alır
evet 6 ben yanlis yazmisimAir 3 değil air 6. Apple on sitesine gir öğrenci seç kalem ve iPad Air 6. Nesili ekle