IOS Tablet kalemi önerisi?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
Herkese merhabalar bende apple ipad air 1 var 1. nesil kalemi olmadığı için ders çalışamıyorum 200-500tl aralığında F/P kalem önerebilir misiniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar :)

Herkese merhabalar bende apple ipad air 1 var kalemi olmadığı için ders çalışamıyorum 200-500tl aralığında F/P kalem önerebilir misiniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar :)
Aliexpress üzerinden en ucuzlarına bak. Fiyatına göre deneyimleri iyi. Ama çok büyük beklentin olmasın ben bir süre sonra orijinalini aldım.

Aliexpress üzerinden en ucuzlarına bak. Fiyatına göre deneyimleri iyi. Ama çok büyük beklentin olmasın ben bir süre sonra orijinalini aldım.
Biraz uzun sürüyor bayram harçlıklarım ile almak istedim :)

Biraz uzun sürüyor bayram harçlıklarım ile almak istedim :)
Aliexpress den en ucuzlarından alınabilir dediğim gibi. Ben de ilk tablet aldığımda kaleme para kalmayınca ondan almıştım, 1.5 sene kadar kullandım o kadar da kötü değil ama şuan orijinalini kullanıyorum ve arada ciddi fark varmış o da bir gerçek tabi 😀

Aliexpress den en ucuzlarından alınabilir dediğim gibi. Ben de ilk tablet aldığımda kaleme para kalmayınca ondan almıştım, 1.5 sene kadar kullandım o kadar da kötü değil ama şuan orijinalini kullanıyorum ve arada ciddi fark varmış o da bir gerçek tabi 😀
peki orijinal en ucuz ne alabilirim eski nesillerden var mıdır?

Geri