Neler Yeni

Tablet tavsiye yardımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet Asım
Tab 7 fe mi
İpad 9.nesil mi
Hangisini tercih ederdiniz. Alma amacım çizim iş vs. değil. Video izlemek belki oyun oynamak için günlük kullanımlar için almak istiyorum. İphone 11 kullanıyorum ve bu yüzden ipad istiyorum fakat ipadle aynı fiyatta kalemi olan ve 2.5 inç daha büyük bir tablet olduğu için tab 7 fe tercih edesim geliyor ancak android olduğu için acaba 2 3 sene sonra biter ipad 5 6 seneleri görür mü diye düşünüyorum sizim tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler.

Tab 7 fe mi
İpad 9.nesil mi
Hangisini tercih ederdiniz. Alma amacım çizim iş vs. değil. Video izlemek belki oyun oynamak için günlük kullanımlar için almak istiyorum. İphone 11 kullanıyorum ve bu yüzden ipad istiyorum fakat ipadle aynı fiyatta kalemi olan ve 2.5 inç daha büyük bir tablet olduğu için tab 7 fe tercih edesim geliyor ancak android olduğu için acaba 2 3 sene sonra biter ipad 5 6 seneleri görür mü diye düşünüyorum sizim tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler.
6 yıllık tabletim var hala iş görüyor ve şuanda açamayacağı oyun olduğunu sanmıyorum ipad alın hem virüs kapma olasılığıda düşük ios koruması çok iyi

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Dünyalı Birisi

Tcl 10 Tab 4/64 GB Max Wifi Mavi Tablet​

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Tab 7 fe mi
İpad 9.nesil mi
Lenovolara bak şarjı olsun dayanıklılığı olsun çok iyi 1,5 senedir kullanıyorum en ufak sorun yok. Ses olayı da aşırı tatmin edici

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kendi kullandığım ipad pro 11 i.öneririm

En İyi Cevap
3
Tam bütçe ne ladar?

En İyi Cevap
3

BabaVoss7

80+ Silver
Valla kral o bütçede matepad 11 aldım. Klavyesiyle kalemiyle mouse bide router hediye geldi sayılır. Ha bide kulaklık 7k ya almıştım şimdi arttı tabi. Cihaz çok güzel tek sıkıntı huawei uygulama yasağı filan. Onun dışında sıkıntısız bi cihaz tavsiye ederim.
Bende aynı çelişkideydim. İpad iyi güzelde ekran oranı ve özellikleri beni pek tatmin etmedi. Özellikle ek aparatlatı deli para yani. Evet uzun ömürlüdür belki ama çok para ve vaad ettkileri beni cezbetmedi açıkçadı. Tab7 bence daha güzel bi seçenek o yüzden. Bende dizi film izliyrpum yğzde doksan. O yüzden ekran kalitesi ve biyüklüğü önemli..
Tabletimden gayet ememnunum tavsiyede ederim

Top Bottom