Tabletten python kodlanır mı

Ali ZABUN

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba huawei madepad 11 2023 versiyonu indirime girmiş öğrenci indirimine denk getirmişler ve ben bir yazılım öğrencisiyim (1. Sınıf) genel olarak çizim not alma vs. için kullanacağım diz üstü Bilgisayarım yok bu yüzden de tabletten python kodlaması yapılır mı bilgi almak isritordum jupyther vs. Kullanılıyor mu? Makine öğrenmesi üzerine çalışıyorum. (Kalemi klavyesi vs. Yanında olacak)

Hayır.
Bir Laptop al. Ucuz bir tane de olabilir.
Tabletten anca video izlersin.

Merhaba huawei madepad 11 2023 versiyonu indirime girmiş öğrenci indirimine denk getirmişler ve ben bir yazılım öğrencisiyim (1. Sınıf) genel olarak çizim not alma vs. için kullanacağım diz üstü Bilgisayarım yok bu yüzden de tabletten python kodlaması yapılır mı bilgi almak isritordum jupyther vs. Kullanılıyor mu? Makine öğrenmesi üzerine çalışıyorum. (Kalemi klavyesi vs. Yanında olacak)

Hayır.
Bir Laptop al. Ucuz bir tane de olabilir.
Ucuz alsam bu sefer taşıdığım yüke nazaran verimli olmayabilir diye düşünüyorum düzgün bir bilgisayar 30 40k dan başlıyor ne yazıkki. Bazı yerler olur diyor ama siz neden olmaz dediniz bilmediğim bir şey mi var acaba?

Hocam olur da hic rahat olmaz ve deneyemezsiniz. Ayrica Universite icin oyun oynamayacaksaniz 12-13 e eli yuzu duzgun i5 12. nesil laptoplar var. R7 serisi bile vardi aldik arkadasa. Yani cok da problem degil tabletten cok daha verimli olur ve iyi perrformans verir.

Tabletten olmaz.
Olur diyenler kendileri hiç Tabletten çalışmış mı?
Tablet o işler için uygun değil. Bir bilişim öğrencisi için hiç uygun değil.

Fiyatı ne kadar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım 2 gün öncede öğrenci indirimi olmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi