Neler Yeni

Tabletten python kodlanır mı

Ali ZABUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ALİ ZABUN
Merhaba huawei madepad 11 2023 versiyonu indirime girmiş öğrenci indirimine denk getirmişler ve ben bir yazılım öğrencisiyim (1. Sınıf) genel olarak çizim not alma vs. için kullanacağım diz üstü Bilgisayarım yok bu yüzden de tabletten python kodlaması yapılır mı bilgi almak isritordum jupyther vs. Kullanılıyor mu? Makine öğrenmesi üzerine çalışıyorum. (Kalemi klavyesi vs. Yanında olacak)

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Alihan YILMAZ
Hayır.
Bir Laptop al. Ucuz bir tane de olabilir.
Tabletten anca video izlersin.

Ali ZABUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ALİ ZABUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba huawei madepad 11 2023 versiyonu indirime girmiş öğrenci indirimine denk getirmişler ve ben bir yazılım öğrencisiyim (1. Sınıf) genel olarak çizim not alma vs. için kullanacağım diz üstü Bilgisayarım yok bu yüzden de tabletten python kodlaması yapılır mı bilgi almak isritordum jupyther vs. Kullanılıyor mu? Makine öğrenmesi üzerine çalışıyorum. (Kalemi klavyesi vs. Yanında olacak)

Hayır.
Bir Laptop al. Ucuz bir tane de olabilir.
Ucuz alsam bu sefer taşıdığım yüke nazaran verimli olmayabilir diye düşünüyorum düzgün bir bilgisayar 30 40k dan başlıyor ne yazıkki. Bazı yerler olur diyor ama siz neden olmaz dediniz bilmediğim bir şey mi var acaba?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Fatih
Hocam olur da hic rahat olmaz ve deneyemezsiniz. Ayrica Universite icin oyun oynamayacaksaniz 12-13 e eli yuzu duzgun i5 12. nesil laptoplar var. R7 serisi bile vardi aldik arkadasa. Yani cok da problem degil tabletten cok daha verimli olur ve iyi perrformans verir.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Alihan YILMAZ
Tabletten olmaz.
Olur diyenler kendileri hiç Tabletten çalışmış mı?
Tablet o işler için uygun değil. Bir bilişim öğrencisi için hiç uygun değil.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Fiyatı ne kadar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aldım 2 gün öncede öğrenci indirimi olmadan

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent