Takas ile ekran kartı almak

Reaksiyon skoru
41
Öncelikle selamın aleyküm beyler mağlum öğrencilik başa bela kyk ile geçinmek zor şu virüs olaylarından sonra takas ile ekran kartı almak istiyorum elimde güzel orta ve düşük halli parçalar var nakit olarak almak biraz sıkıntı düşünen varsa bana burdan yazabilir seviliyorsunuz <3 (max 2 gb bi ekran kartı yeterli veya 1 gb 128 bit gibi gibi.)

1.500 TL fiyat bandında Nvidea Quadro P620 modelini sana önerebilirim çünkü 2Gb ve 128Bit gibi özellikler ile birlikte gelmekte ayrıca kart baya küçük ve kompakt.

1.500 TL fiyat bandında Nvidea Quadro P620 modelini sana önerebilirim çünkü 2Gb ve 128Bit gibi özellikler ile birlikte gelmekte ayrıca kart baya küçük ve kompakt.
2 el usta max 150 200 tl lik lol oynatsın yeterli öyle sıfır takıntım felan da yok

Öncelikle selamın aleyküm beyler mağlum öğrencilik başa bela kyk ile geçinmek zor şu virüs olaylarından sonra takas ile ekran kartı almak istiyorum elimde güzel orta ve düşük halli parçalar var nakit olarak almak biraz sıkıntı düşünen varsa bana burdan yazabilir seviliyorsunuz <3 (max 2 gb bi ekran kartı yeterli veya 1 gb 128 bit gibi gibi.)
Aga ikinci el biraz sıkıntı abdullah abinin bunla ilgili bir videosu var onu izle ikinci el ekran kartı alınmalımı diye neyse şimdi sen hangi oyunu istiyorsun tam olarak onu bilmem lazım lol diyorsan gt730 olabilir csgo diyorsan eğer işlemcin bottleneck yapmayacaksa ve min.4 gb ramin varsa gtx 750 ti olabilir

Aha pc yi 2 ayda felan topladım 6gb ram var 2.66 ghz işlemci ve 500gb harddisk mevcut sadece lol oynamak istiyorum elimde monitör ve şuan kullandığım ekran kartı var ramler var harddiskler var lazım olan varsa yazabilir

Geri