- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bankalar üye kazanmak için yapıyorlar ama bana lazım olan miktarı veren bankalara zaten kayıtlıyım hesabım var yeni müşterilere özel kampanyalar var bir ara çeken arkadaşım vardı ama 3 4 sene oldu o zaman sadece dosya masrafı mı ne almışlardı hala öyle mi bilmiyorum. Altında sağlık sigortası vs. yazıyor çoğu bankada. Sağlık sigortasına da ücret ödeyeceksem anlamı yok bu gidişle peşin alacakmışım gibi duruyor. Tek seferde 94 Bin telefona vermek istemiyordum ama yapacak bir şey yok.Kimse kimseye bedava borç vermez. En iyi arkadaşız bile. Muhtemelen telefonu daha yüksek fiyattan kakalıyorlar. Piyasadaki diğer mağazalar ile kıyaslamadan almayın. Ben olsaydım peşin öderdim. Eminim peşin fiyatına indirim de yapıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
QNB de hesabım var hocam yeni müşterilere özel kampanyası var. O yüzden QNB den çekemiyorum. En para hesabım da var çok olmamıştı açalı ama dediler yeni kayıt olacak müşterilere var kampanyamız. O da bana uygun olmadı.Qnb den çektim hangi kredi uygulamasından çekebileceğin bankalara bakabilirsin.