Taksitle iPhone 16 Pro Max

Kimse kimseye bedava borç vermez. En iyi arkadaşız bile. Muhtemelen telefonu daha yüksek fiyattan kakalıyorlar. Piyasadaki diğer mağazalar ile kıyaslamadan almayın. Ben olsaydım peşin öderdim. Eminim peşin fiyatına indirim de yapıyorlar.
Bankalar üye kazanmak için yapıyorlar ama bana lazım olan miktarı veren bankalara zaten kayıtlıyım hesabım var yeni müşterilere özel kampanyalar var bir ara çeken arkadaşım vardı ama 3 4 sene oldu o zaman sadece dosya masrafı mı ne almışlardı hala öyle mi bilmiyorum. Altında sağlık sigortası vs. yazıyor çoğu bankada. Sağlık sigortasına da ücret ödeyeceksem anlamı yok bu gidişle peşin alacakmışım gibi duruyor. Tek seferde 94 Bin telefona vermek istemiyordum ama yapacak bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Qnb den çektim hangi kredi uygulamasından çekebileceğin bankalara bakabilirsin.
QNB de hesabım var hocam yeni müşterilere özel kampanyası var. O yüzden QNB den çekemiyorum. En para hesabım da var çok olmamıştı açalı ama dediler yeni kayıt olacak müşterilere var kampanyamız. O da bana uygun olmadı.

Bankalar üye kazanmak için yapıyorlar ama bana lazım olan miktarı veren bankalara zaten kayıtlıyım hesabım var yeni müşterilere özel kampanyalar var bir ara çeken arkadaşım vardı ama 3 4 sene oldu o zaman sadece dosya masrafı mı ne almışlardı hala öyle mi bilmiyorum. Altında sağlık sigortası vs. yazıyor çoğu bankada. Sağlık sigortasına da ücret ödeyeceksem anlamı yok bu gidişle peşin alacakmışım gibi duruyor. Tek seferde 94 Bin telefona vermek istemiyordum ama yapacak bir şey yok.

QNB de hesabım var hocam yeni müşterilere özel kampanyası var. O yüzden QNB den çekemiyorum. En para hesabım da var çok olmamıştı açalı ama dediler yeni kayıt olacak müşterilere var kampanyamız. O da bana uygun olmadı.
Akbank ve garanti de aynı kampanya var üyeliğin yoksa bakabilirsin.

27 yıllık hayatımda 12 13 seneden beri telefonum var ve ilk telefonumu 2. senesinde değiştirdim daha sonra 5 yılda 1 telefon değiştirdim. Bu telefonumu da 5 yıldan beri kullanıyorum ama artık problem çıkarmaya başladı ve bu hayata bir kere geldik elimden geldiğince heves ettiğim şeyleri almaya kullanmaya çalışıyorum. iPhone nun fotoğraf ve video kalitesini seviyorum ve hayatımda ilk defa kullanacağım. Bu telefonu alacak elimde nakit var ama dediğim gibi tek seferde bu parayı vermek istemiyorum. O yüzden taksitli alma yoluna bakıyorum.

Sıfır faiz krediyi hangi bankadan çektiniz hocam?

Yenilenmiş telefonlardan bahsediyorsanız öyle bir şey almak istemiyorum.
Hayır yeni 0 telefonlar

Ama 12 taksit oluyor he onu da unutmayın
Kredi çekersem de oluyor hocam o ve yine 110 bin TL civarına geliyor. Ama sanırım direkt nakit olarak alacağım. Faizsiz kredi veren bankalar 35 bin veriyor 60 bin yazmışlar 35 bin 6 aylık taksit 25 bin 3 aylık taksit saçma sapan şeyler. Direkt 60 bin veren bankalarda da hesabım var yeni müşterilere özel olduğu için alamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,736
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri