Vatandan aldığı zaman zaten faiz ödemiş gibi oluyorVatandan alacaksan fibabank tavsiye edebilirim faizsiz sadece ana parayı taksitle ödüyorsun
o da ayrı bir olay tabi hazır sistem bakabilir piyasanın bir tık üstüne denk geliyorVa
Vatandan aldığı zaman zaten faiz ödemiş gibi oluyor
akbank kredi kartı çıkaranlara 7500 tl nakit avans veriyor faizsiz 6 ay taksitle düşünebilirsinArkadaşlar taksit ile PC alicam fakat kredi kartım yok bende avans çekeyim diyorum bu avans ile kredi arasında bı fark var mı yardımcı olur musunuz bu konularda fazla bı bilgim yok
11 k ya da gt2 almayı planlıyorumakbank kredi kartı çıkaranlara 7500 TL nakit avans veriyor faizsiz 6 ay taksitle düşünebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence nakit avansını çek pc hocasının sistemini bekle
O sistem beni tatmin etmicek veya gt2 den düşük olucak benceakbank kredi kartı çıkaranlara 7500 TL nakit avans veriyor faizsiz 6 ay taksitle düşünebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence nakit avansını çek pc hocasının sistemini bekle
Araştırın hazır alın tek seferdeArkadaşlar taksit ile PC alicam fakat kredi kartım yok bende avans çekeyim diyorum bu avans ile kredi arasında bı fark var mı yardımcı olur musunuz bu konularda fazla bı bilgim yok
Sen bak işine haramı helali kişiye ait başımızdaki de haram diyor sma helali yokFazi haram hocam
sma ne demekSen bak işine haramı helali kişiye ait başımızdaki de haram diyor sma helali yok
Faiz alanda verende Resulullah ve amcasına savaş açmıştırFaizi ben ödüyorum knk
Ama demek istemişsma ne demek