Neler Yeni

Taksitli İphone Nasıl Alınır ?

Microsoft

80+ Bronze
Bütçe
30000
Bugün android telefonum istanbul boğazına düştü. Çıkardım ama oksitlenmişti paket olmuş.
Şimdi taksitle düz iphone 13 almak istiyorum peşin alma gibi bir durumum yok. Yenilenmiş telefon etrafımda çok alan ve sorun yaşamayan çok arkadaşım varda ben böyle şeylere özellikle türkiyede hiç güvenmiyorum bir halt çıkar diye düşünüyorum hep. A kalite olsa bile orjinal olmayan saçma sapan şeylerle dolu bir telefon istemiyorum. En kötüsüde yollicakları telefonu alırken seçtirtmemeleri.
Sanırsam Mediamark , Teknosa , Vatan falan bunlarda taksit imkanı direkt yok. Peki kredi kartıyla ödeme tek seferde geçildikten sonra bankadan taksitlendirebiliyormuyum yoksa devlet bunlarıdamı engelledi?
Nakit avans falan uğraşmak istemiyorum.

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
Ablam 3 taksit ile iphone 13 aldı zaten 15 bin tl üstüne max 3 taksit oluyor sanırım

zartzurthesap

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
fb düşmanı
faizsiz nakit avans ya da kredi tek şart. en azından sıfır olur

Microsoft

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Microsoft

80+ Bronze
Teknosadan sıfır aldı
1745269003717.png

Bütün bankalara taksit vermiyor

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
Hocam kredi kartına taksit olmuyormuş alışveriş kredisi ile almanız lazımmış

Microsoft

80+ Bronze
Varmı başka bir method bunun için ? Yenilenmiş telefona kalmak istemiyorum işin sonunda.

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
Mağazaya giderseniz yardımcı olurlar teknosanın sitesi trendyol gibi bir şey farklı satıcılarda satış yapabiliyor mesela 29.5k ya iphone 13 var ama ona hiç bi türlü taksit olmuyor sadece teknosa satıcılı olanlarda oluyor sanırım ama teknosa mağazasına giderseniz orada olur her türlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Varmı başka bir method bunun için ? Yenilenmiş telefona kalmak istemiyorum işin sonunda.
Hocam almayın yenilenmiş falan ben aldım adam ekranı japonla yapıştırmış galiba birazıcık açıldı ekran koklayınca leş gibi japon kokuyor

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Enes k
Ya taksitli nakit avans kullanabilirsin ya da dolap sahibinden gibi yerlerden sıfır kapalı kutu bulup farklı kategoride ilan açmasını isteyebilirsin. Yenilenmiş tavsiye etmem onun dışında 3 taksit üstüne adına fatura kesilerek alma şansın yok. Belki yerel taşpınar gibi mağazalardan elden taksitle. onlarda fazla faizli.

Microsoft

80+ Bronze
Ya taksitli nakit avans kullanabilirsin ya da dolap sahibinden gibi yerlerden sıfır kapalı kutu bulup farklı kategoride ilan açmasını isteyebilirsin. Yenilenmiş tavsiye etmem onun dışında 3 taksit üstüne adına fatura kesilerek alma şansın yok. Belki yerel taşpınar gibi mağazalardan elden taksitle. onlarda fazla faizli.
3 taksit kim veriyor ?

Microsoft

80+ Bronze
Top Bottom