taksitli motorsiklet önerisi

pcx güzel motor aslında ama herkesin altında pcx var artık görmekte binmekte istemiyorum CL250 hakkında fikrin nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle düşünüyorum fakat çok fazla teknik bilgi sahibi değilim. Görüntüsünü beğendim ve markada honda olunca olabileceğini düşünüyorum başımı ağrıtmaz demi ilerleyen zamanlarda? Ayrıca piyasası nasil satması kolay olur mu?
hocam cl250 hakkında bir bilgim yok ama pcx de iyidir cl250 yi hiç araştırmadım binmedim

bajaj öneren çok oldu çin almaktansa daha iyidir diye kullanandan duymak daha sağlıklı olur bajaj hakkında. Honda CL250 nasil bir fikrin var mı? Önden belli miktar ödersem 12 ay taksitle sanırsam aylık 10-15 civarına getirebiliyorum taksit ücretini. %0 faiz varmış birde kampanya.
Bajajım var bende memnunum ama bajajı alırken böyle bir kampyayı görmüş olsaydım kesinlikle honda alırdım.
Japon abi diye düşünme. Bajaın boş ağırlığı ne kadar? 180 KG, Hondanın ağırlığı ne kadar? 250R mesela 144kg ıslak ağırlığa sahip.
Bu aradaki 36 kilogram yakıt, sürüş, hızlanma ve konforunu doğrudan etkiliyor.
Öte yandan Honda mesela çift disk kullanmış. Bajajda ise 1 disk.
İkisinin de beygir gücü aynı ama hızlanma ve yakıt tüketiminde ağırlıktan dolayı honda içinden geçer.

Kaç cc bakıyorsun ehliyetin nedir scooter tarzımı naked falanmı
a2 ehliyet, CC konusunda 250den aşağı bir şey olmadığı sürece hepsine kabulum. naked veya sport terciğimdir. Teşekkürler şimdiden

Bajajım var bende memnunum ama bajajı alırken böyle bir kampyayı görmüş olsaydım kesinlikle honda alırdım.
Japon abi diye düşünme. Bajaın boş ağırlığı ne kadar? 180 KG, Hondanın ağırlığı ne kadar? 250R mesela 144kg ıslak ağırlığa sahip.
İkisinin de beygir gücü aynı ama hızlanma ve yakıt tüketiminde ağırlıktan dolayı honda içinden geçer.
Teşekkürler hocam, zamanını aldım 🙏

hocam cl250 hakkında bir bilgim yok ama pcx de iyidir cl250 yi hiç araştırmadım binmedim
PCX mantıklı motor aslında, peynir ekmek gibi elden çıkarmasıda çok kolay. Güzel bir seçenek bulamazsam düşünülünebilir. Teşekkürler yorumun için. 🙏

15 Eylüle kadar zamanım var motoru seçmek için, başka önerisi olan arkadaşlar varsa yazarsanız sevinirim. İyi forumlar..

a2 ehliyet, CC konusunda 250den aşağı bir şey olmadığı sürece hepsine kabulum. naked veya sport terciğimdir. Teşekkürler şimdiden

PCX mantıklı motor aslında, peynir ekmek gibi elden çıkarmasıda çok kolay. Güzel bir seçenek bulamazsam düşünülünebilir. Teşekkürler yorumun için. 🙏

15 Eylüle kadar zamanım var motoru seçmek için, başka önerisi olan arkadaşlar varsa yazarsanız sevinirim. İyi forumlar..
hocam dediğim gibi scooter olarak markaların yarısını kullanmışımdır japondan vazgeçme

gerekirse biraz fazla para ver ama japona baktığın sürece çok iyi bir motordur

Dominar 400 aylık 25 12ay domibar 250 17 pcx önermem fiyatı şişirilmiş bi motor bence genede siz bilirsiniz

parası varsa japon tabıkı bajajda ak sutten cıkma degıl

Honda cl250 gibi bişey varken pcxin yüzüne bakmazdım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,686
Üyeler
189,311
Son üye