Neler Yeni

Tam ekranda düşük görüntü kalitesi

Tarayıcı üzerinden olduğu sürece bu problemi yaşıyorum. Örneğin Netflix indirip izlersem sorun yok. Ama netflixi tarayıcıdan açarsam sorun oluyor ve görüntü kalitesi düşüyor. Üstüne birde fps düşüşü yaşanıyor
bu tarz uygulamaları kullanmıyorum maalesef ama aynı görüntü kalitesi sorununu ben de yaşadım çözünürlük ve ekran büyük olduğu için internette ki görüntüler yetersiz kalıyor

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Naci
bu tarz uygulamaları kullanmıyorum maalesef ama aynı görüntü kalitesi sorununu ben de yaşadım çözünürlük ve ekran büyük olduğu için internette ki görüntüler yetersiz kalıyor
Daha önce 27 inc 2k monitör kullanmadığım için malesef karşılaştıramiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Sezer Garip
Sayın hocam monitörde sıkıntı olabilir mi acaba ?
2. olarak videoyu chormeden mi deniyorsunuz ? chorme yerine opera gx kullanıp tam ekran yapar mısınız sonuçlarını merak ediyorum

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Naci
Sayın hocam monitörde sıkıntı olabilir mi acaba ?
2. olarak videoyu chormeden mi deniyorsunuz ? chorme yerine opera gx kullanıp tam ekran yapar mısınız sonuçlarını merak ediyorum
Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yazılımla alakalıda deneyebileyecegim her şeyi denedim. Farkli 4 tane tarayıcı denedim ve hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. Oyunlarda ya da uygulama olarak yüklü olan video oynaticilarinda bir sorun yok. Ne oluyorsa sadece tarayıcılarda oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Sezer Garip
Tam ekran yapmadan ve tam ekran yaparak ekranı alıntılayıp atabilir misiniz acaba ?

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Naci
Tam ekran yapmadan ve tam ekran yaparak ekranı alıntılayıp atabilir misiniz acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sslere bakarak normal diyebilirsiniz ama sanki ekran %100 değil %140 yakınlaştırma ile izliyor gibi oluyor.

Ekler

• pencereli.png
    pencereli.png
    977.3 KB · Hit: 8
  • tamekran.png
    tamekran.png
    3.1 MB · Hit: 6
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Sezer Garip
Ekran kartınızın modelini atabilir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Sezer Garip
Başka bir ekran kartı taktırın hocam isterseniz 4070ti gibi bir ekran kartında problem olacağını sanmıyorum büyük ihtimal windows ile ilgili bir sıkıntı olabilir
isterseniz windows 11 e geçiş yapın sorun devam ediyorsa

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Naci
Başka bir ekran kartı taktırın hocam isterseniz 4070ti gibi bir ekran kartında problem olacağını sanmıyorum büyük ihtimal windows ile ilgili bir sıkıntı olabilir
isterseniz windows 11 e geçiş yapın sorun devam ediyorsa
Windows 11 kurulu. Sistem yeni alındı yaklaşık 2 ay oluyor. İlk günden beri bu sorunla cebelleşiyorum. Artık bir şey izleyeceğimde pc den kalkıp telefona geçiyorum :)

Top Bottom