Tandem oledler de sorun var mı

Emrcvkkl7

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar oled ekran görüntüsün gördükçe içim gidiyor cidden oyunlar olsun film dizi izlerken bile çok güzel gözüküyor korkum klasik olan oled yanığı korkum da bu çünki az bi para değil malesef :) sorum ise şu. tandem oled diye bir şey var bide bunlarda da böyle bi sorun var mıdır?

oledler doğası gereği yanmaya meyilli bir teknoloji. binanın temeli sıkıntılı yani. firmaların aldığı önlemler sadece koruma amaçlı. yanmayı önlemez sadece geciktirir.

oledler doğası gereği yanmaya meyilli bir teknoloji. binanın temeli sıkıntılı yani. firmaların aldığı önlemler sadece koruma amaçlı. yanmayı önlemez sadece geciktirir.
tandem oledin olayı ne peki oda mı aynı

Tandem OLED, şu an piyasadaki en dayanıklı OLED türü. Pikseller daha az ısındığı ve daha az voltaj yediği için ömrü standart OLED'lere göre kat kat daha uzun. klasik bir OLED 3 senede göreceğin yıpranmayı Tandem'de belki 7-8 senede görürsün.

Tandem OLED, şu an piyasadaki en dayanıklı OLED türü. Pikseller daha az ısındığı ve daha az voltaj yediği için ömrü standart OLED'lere göre kat kat daha uzun. klasik bir OLED 3 senede göreceğin yıpranmayı Tandem'de belki 7-8 senede görürsün.
o zaman tandem almak daha mantıklı

şu an oled panel alacaksanız tandem oled tavsiye ederim. oled paneller içerisinde en dayanıklı panel türü, verimlilik anlamında şu an bu seviyeye ulaşan bir panel daha yok.

@Emrcvkkl7

Lg tarafından Blue Pholed bir diğer pazarlanan adıyla Dream Oled gelecek bilginize.
Oha çok iyiymiş acaba ne zamana çıkarki bence tr de haziran gibi satışa çıkar ben artık aldım monitör zaten :) XG32UCWMG aldım çok iyi monitör maşAllah bu RGB şerit daha da iyidir tabi ki de.

Oha çok iyiymiş acaba ne zamana çıkarki bence tr de haziran gibi satışa çıkar ben artık aldım monitör zaten :) XG32UCWMG aldım çok iyi monitör maşAllah bu RGB şerit daha da iyidir tabi ki de.
CES fuarında daha fazla detay bilgi gelecektir.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
OLED teknolojisi yıldan yıla çok iyi geliştirmeler ile farklı seviyelere gidiyor, bu gidişle klasik aydınlatmalı monitörlere 5 yıl sonra veda edersek şaşırmam pazarda yine uygun maliyet adına bir şekilde kalır ama pazarın çoğunu OLED'ler oluşturur. OLED'in tadına varan bir daha IPS, VA panele geçmiyor.

OLED teknolojisi yıldan yıla çok iyi geliştirmeler ile farklı seviyelere gidiyor, bu gidişle klasik aydınlatmalı monitörlere 5 yıl sonra veda edersek şaşırmam pazarda yine uygun maliyet adına bir şekilde kalır ama pazarın çoğunu OLED'ler oluşturur. OLED'in tadına varan bir daha IPS, VA panele geçmiyor.
o kaliteye yaklaşan ips paneller de oled kadar pahalı zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,566
Üyeler
186,750
Son üye
dynodeniz06
Geri